Keystone logo
University of Lethbridge A filozófia doktora a kulturális, társadalmi és politikai gondolkodásban
University of Lethbridge

A filozófia doktora a kulturális, társadalmi és politikai gondolkodásban

Lethbridge, Kanada

48 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

CAD 4973 / per semester *

Az egyetemen

* hazai hallgatók: 2 946,37 CAD | nemzetközi hallgatók: 5 413,80 CAD

Bevezetés

A kulturális, társadalmi és politikai gondolkodás szak a Ph.D. program interdiszciplináris jellegű. Egy kohorsz tanulási modellen alapul, amely elősegíti az interdiszciplináris elkötelezettség és csere, a kutatás, a kortárs mentorálás és az együttműködés környezetét. A fő általános tudományos céljai a társadalmi, kulturális és politikai gondolkodás szélességének és mélységének hangsúlyozása, valamint a közösségi partnerekkel és ügynökségekkel való sikeres együttműködéshez szükséges szellemi és gyakorlati eszközök meghonosítása a társadalmi változások elősegítése érdekében. A Kulturális, Társadalmi és Politikai Gondolat szakon végzett hallgatók képzett szakértők, akik számos szakmai készségről (pl. tanítás, szakértői értékelések, előadások, kritikai gondolkodás stb.) és kutatási kompetenciákról tesznek tanúbizonyságot. A diplomások képesek új, releváns és szigorú kutatások készítésére, amelyek jelentős és érdemi hozzájárulást jelentenek az interdiszciplináris tudáshoz.

Ez a szak szakdolgozat alapú. A hallgatóknak 9,0 és 18,0 óra közötti kreditórás posztgraduális félévi kurzusokat és szakdolgozatot kell kitölteniük.

Ez a program erősen elméleti és interdiszciplináris jellegű, és célja, hogy a hallgatókat a rokon kritikai elméletek és módszertanok testében alapozza meg. A tudományági határokon átnyúlóan a Kulturális, Társadalmi és Politikai Gondolat szak az eszmék kritikai elkötelezettségét és megnyilvánulását hangsúlyozza a változó kulturális, társadalmi és politikai kontextusokban.

Tanterv

Belépők

Karrierlehetőségek

Program tandíj

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az Iskoláról

Kérdések