Keystone logo
University of Milano - Bicocca

University of Milano - Bicocca

University of Milano - Bicocca

Bevezetés

A Bicocca egy fiatal egyetem, amely összeköti Önt a világ minden tájáról érkező hallgatókkal. Itt nem csak diák leszel. Tagja lesz a globális közösségnek. Megalakulása óta a Milano-Bicocca Egyetem határain túlra is eljutott, és különféle megállapodásokat kötött európai és Európán kívüli egyetemekkel.

A kutatás mindig globális. Tanáraink olyan nemzetközi kutatócsoportok tagjai, amelyek számos projektben és kezdeményezésben osztoznak, közös elkötelezettséggel az oktatás minőségének javítása iránt. Az innovációra való összpontosításunk versenyképes és gyakorlati képzést kínál a hallgatóknak

A mi hagyományunk

A Bicoccánál mindig változunk a körülöttünk lévő világgal, és a tudományos szigort a fejlődés képességével ötvözzük, miközben új kihívásokkal küzdünk és magasabb célokra törekszünk. Egész egyszerűen a Bicocca egy életforma.

A diákok, tanárok és munkatársak közös célja, hogy meg akarják őrizni a Bicocca vezető szerepét az oktatás, az etika, a tisztelet, a készségek és a szakértelem terén. Együtt egy ösztönző és nyitott környezetet építettünk fel, ahol lelkesíthetjük a szenvedélyeket, a készségeket és a tudást. A Bicocca nem csak az oktatásról szól, hanem az elkötelezettségről, a kultúráról, a tudásról, a technológiáról, a kemény munkáról és a sikerről is.

A Bicocca több, mint egy egyetem.

Küldetés és jövőkép

Széleskörű és gazdag oktatási kínálatunkkal arra törekszünk, hogy a hallgatók megtalálják valódi hivatásukat, előmozdítsák saját érdeklődési körüket, kritikus pillantást vethessenek rá, és készségeket és szilárd know-how-t szerezzenek szakmájuk építéséhez.

A kiváló oktatás, a kiváló kutatás és a magas színvonalú szolgáltató hely az egyénre fókuszál, mint egy modern, jövőorientált egyetem pilléreire.

Egyetemünk arra tanítja hallgatóit, hogy ragadják meg a világban rejlő lehetőségeket, és ne féljenek szembeszállni velük, és odatenni magukat. Ez egy befogadó egyetem, amely megosztja, tiszteli és védi a sokszínűséget, mint az egyik fő értéket.

A Bicocca vezető szerepet tölt be a helyi és nemzetközi kulturális fejlesztésekben.

Campus jellemzői

  Helyszínek

  • Milan

   Piazza dell'Ateneo Nuovo, 1 - 20126, Milano, , Milan

  Kérdések