Keystone logo
University of Pennsylvania Annenberg

University of Pennsylvania Annenberg

University of Pennsylvania Annenberg

Bevezetés

Az Annenberg Iskola olyan kutatásokat készít, amelyek elősegítik a nyilvános és a magán kommunikáció megértését. Az iskola doktori hallgatókat oktat a kommunikáció kutatásának elméleteiről, tartalmáról és módszereiről, és első osztályú bölcsészképzést biztosít az egyetemisták számára a kommunikáció szakon keresztül.

A Pennsylvaniai Egyetemen működő Annenberg Kommunikációs Iskola ötvözi a rendkívül szelektív posztgraduális és egyetemi programok intimitását egy nagy kutatóintézet dinamizmusával, erőforrásaival és személyzetével. A világ egyik legfontosabb kutatási egyeteme és világszínvonalú városa beágyazva Annenberg hallgatói gyakorlatilag bármely választott akadémiai kereszteződésben követhetik kutatási érdeklődésüket. A digitális hálózatok hatása a nagyszabású csoportos tevékenységekre, az egészséggel kapcsolatos üzenetek és a médiatartalom hatása az egészségügyi döntésekre, valamint az összekapcsolt társadalmi, gazdasági és technológiai rendszerek mindennapi életre gyakorolt hatása csak néhány a sokrétegűek közül és egymással összefüggő kutatási területek találhatók Annenberg oktatói, kutatói és hallgatói között.

A kontinenseken átívelő kollegiális megközelítéssel Annenberg ma képviseli a látogató tudósok és gyakorlók szakértelmének összefolyását, lehetőséget biztosítva Annenberg hallgatóinak, hogy formálisan és informálisan is kölcsönhatásba léphessenek a világ legizgalmasabb szellemi tehetségével.

Helyszínek

  • Philadelphia

    Walnut Street, 19104, Philadelphia

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések