Keystone logo
University of Pretoria, Gordon Institute of Business

University of Pretoria, Gordon Institute of Business

University of Pretoria, Gordon Institute of Business

Bevezetés

A GIBS-nél biztos lehet egy üzleti iskolai tapasztalatban, amely magában foglalja a technológiát és a megszakításokat, miközben mindenkor megtalálja a módját annak, hogy emberivé váljon és csatlakozzon az új digitális munka világához.

A GIBS, mint vállalkozói intézmény, amely szoros kapcsolatban áll az afrikai kontinenssel, 2000-es alapítása óta drámai módon megváltozott. Sir Donald Gordon üzletember és filantróp jelentős adományának hátterében hozták létre, a Pretoria Egyetem üzleti iskolája üzleti vállalkozássá fejlődött. üzleti iskola, Nick Binedell dékán professzor alapításával, világszínvonalú afrikai intézménnyé és kutatóközponttá, Nicola Kleyn volt dékán professzor vezetésével.

A GIBS régóta kifogástalan nemzetközi képesítéssel rendelkező üzleti iskolának tekinthető, és vezető szerepet tölt be globális társai között a minőségi kevert tanulásra való fokozatos összpontosításnak és az érdemi tapasztalati kitettség melletti elkötelezettségnek köszönhetően.

Megközelítésünket alátámasztjuk az egész életen át tartó tanulás iránti elkötelezettségünk, a magas színvonalú és innovatív tanítási módszerek iránti elkötelezettség, az etikai és fenntartható értékek törekvése, valamint az üzleti élet és a világban betöltött szerepének előremutató nézete. A helyi és nemzetközi oktatókhoz való hozzáférés biztosítja, hogy a GIBS-tapasztalata globálisan releváns legyen, és megnyitja kapuit a becsült globális hálózatok előtt.

Helyszínek

  • Sandton

    26 Melville Rd, Illovo, Johannesburg, 2196, 2057, Sandton

    Programok

    Kérdések