Keystone logo
University of Tennessee - Space Institute

University of Tennessee - Space Institute

University of Tennessee - Space Institute

Bevezetés

A Tennessee Egyetem Űrintézete (UTSI) egy diplomás oktatási és kutatóintézet Közép-Tennessee-ben, az Egyesült Államok Légierejének Arnold Mérnöki Fejlesztési Komplexumának szomszédságában. Az UTSI-t 1964-ben hozták létre a Tennessee Egyetem részeként, és a mérnöki, fizika, matematikai és repülési rendszerek posztgraduális tanulmányainak és kutatásának nemzetközileg elismert intézményévé vált, és jelentős mértékben hozzájárult helyi, állami, nemzeti és globális szinten. .

Küldetés

Az UTSI folyamatosan bizonyítja a kiválóság kultúráját a posztgraduális képzésben és a szponzorált kutatásban, hogy előmozdítsa az integrált repülési teszttudományok legkorszerűbb tudományát, amely hozzáadott értéket jelent az érdekelt felek sikeréhez.

Látomás

Az integrált repülési teszttudományok vezető egyeteme lenni.

A diplomások

Több mint 2000 posztgraduális fokozatot – köztük több mint 250 doktori fokozatot – adtak ki az UTSI-n keresztül, ezek nagy részét a Tennesseans. Az UTSI évek óta szolgálja a Tennessee-i ipart azáltal, hogy az egyetemen kívüli mesterképzési (MS) fokozatot kínál mérnöki menedzsment (Industrial Engineering) szakon ipari helyszíneken. Számos kiváló öregdiákunk van, akik közül többen űrhajósként, cégelnökként, vezető tudósként, mérnöki menedzserként, valamint neves tudósként és tudósként értek el országos hírnevet. Sok öregdiákunk nem csak az Egyesült Államokban, hanem más országokban is magas szintű pozíciót tölt be az iparban, a kormányzatban és az egyetemeken.

Akkreditáció

A University of Tennessee, Knoxville a Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) által akkreditált. Azok a hallgatók, akik a Tennessee Egyetem Űrintézete által kínált tudományterületeken diplomát és bizonyítványt szereznek, a Knoxville-i Tennessee Egyetemen végeztek, amelyet a SACSCOC 1897 óta folyamatosan akkreditált, és érettségi, mesteri és doktori fokozatok kiadására jogosult. A Tennessee-i Egyetem (Knoxville) akkreditációjával kapcsolatos kérdéseiért forduljon a College on Colleges-hoz: 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, vagy hívja a 404-679-4500 telefonszámot.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Tullahoma

    B H Goethert Parkway,411, 37388, Tullahoma

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések