Keystone logo
© University of Vaasa Executive Education
University of Vaasa Executive Education

University of Vaasa Executive Education

University of Vaasa Executive Education

Bevezetés

University of Vaasa Executive Education erős gyökerekkel rendelkezik a Vaasai Egyetemen és a tudomány világában. Mi vagyunk a legizgalmasabb és legbefolyásosabb felnőtt- és továbbképzési szolgáltató vezetők és szakemberek számára Finnországban.

Miért válassza University of Vaasa Executive Education ?

Hatékonyság

Inspiráló és hatásos felnőtt- és továbbképzést biztosítunk, amely gyakorlati eszközöket biztosít a hatékony és eredményes munkavégzéshez a folyamatosan változó munka világában.

Szakvélemény

Gyakorlati programjaink a kutatott egyetemi tudományt, elméletet és akadémiai folyamatokat hasznosítják a mindennapi vezetési és üzleti kihívások hatékony megoldásában.

Megközelíthetőség

Szolgáltatásorientált, rugalmas és elérhető felnőtt- és továbbképzési partner vagyunk, aki megkönnyíti szolgáltatásai kiválasztását, személyre szabását, megvásárlását és szállítását.​

Tűnj ki és gyakorolj hatást

Inspiráló és színvonalas képzés a munkaélet hatékony fejlesztéséhez

A Vaasai Egyetem vezetői képzése coach, tréner és a vezetés, a szervezetfejlesztés és az üzleti készségek szakértője. Innovatív megközelítést kínálunk a növekedéshez, a változáshoz és a vezetői kihívásokhoz. Cégek számára is természetes sparringpartnerek vagyunk. A készségekbe szeretnénk befektetni. Erősítjük és fejlesztjük partnereink és ügyfeleink üzleti megértését. Képzéseink önbizalmat adnak a döntéshozatalban és az előretekintés képességét. Tanfolyamaink moduláris felépítése rugalmasságot tesz lehetővé az Ön munkahelyi és élethelyzetének megfelelően.

Vezetői oktatási programok

Vezetőképzési programjaink rövid és hosszú távú programokat egyaránt tartalmaznak vezetők, középvezetők és közvetlen felettesként dolgozó vezetők számára. A programok kiterjednek a vezetésre és a menedzsmentre, az üzleti kompetenciák különböző területeire és a kiválasztott iparágak speciális jellemzőire. Néhány tanulmányi modult rendszeresen szerveznek, és vannak, amelyek egyszeri modulok. Nézze meg közelebbről és találja meg az Önnek megfelelőt!

Executive MBA

  • A Vaasai Egyetem Executive MBA programja stratégiai és jövedelmezőbb irányba vezeti gondolkodását és cselekvését. A legújabb kutatási alapú tudás szilárd alapot biztosít, amelyet az MBA program segítségével a gyakorlatba is átültethet. A megfelelő számok és szavak elengedhetetlenek a vezetésben. Ezért programunk kiterjed az üzleti készségek kemény magjára, valamint az emberközpontú vezetésre – nem feledkezve meg az ügyfelekről sem.

Személyre szabott programok

  • Testreszabott képzési és fejlesztési programokat tudunk szervezni, mint például menedzser coaching, vezetői csapat coaching és munkahelyi jólét, hogy megfeleljünk szervezete igényeinek a Vaasai Egyetem területén. Különféle témákat fedhetünk le a menedzsmentben és az üzleti életben, valamint a technológiai és közigazgatásban.

Online kurzusok

  • Idő- és helyfüggetlen online képzést kínálunk szakértők, vezetők és vezetők számára. Online képzéseink bizonyítékokon alapuló tudásra épülnek, gyakorlatiasak, és konkrét eszközöket kínálnak a munkavégzés igényeinek kielégítésére.

Az üzleti adminisztráció doktora DBA

  • Ha jelentős mértékben szeretne hozzájárulni a szervezetek, a társadalmak és a gazdaságok gyakorlatához, miközben saját karrierjét fejleszti, akkor a DBA-n keresztül alakítsa át jövőképét, és bővítse látókörét.

Helyszínek

  • Vaasa

    Puuvillakuja 8, 65200, Vaasa

Kérdések