Ph.D. élelmiszer-higiéniai és feldolgozási technológiából
Brno, Csehország
IDŐTARTAM
4 Years
NYELVEK
Angol
PACE
Teljes idő, Részidő
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
Kérelem benyújtásának határideje
LEGKORÁBBI KEZDÉSI DÁTUM
Sep 2024
TANDÍJ
EUR 4000 / per year
TANULMÁNYI FORMÁTUM
Az egyetemen
Bevezetés
Legfontosabb tényeket
- Program: Élelmiszer-higiénia és feldolgozástechnológia
- Képzettségi szint: doktori
- Tanulás módja: nappali vagy összevont, 4 év
- Megadott minősítés: Ph.D.
Belépők
Tanterv
A program profilja:
Az Élelmiszer-higiénia és feldolgozástechnológia doktori képzési program akadémiai fókuszú tanulmányi program, amely megfelel a tudomány jelenlegi állásának és szintjének, valamint a gyakorlati igényeknek Európában. Az Élelmiszerhigiénia és Feldolgozástechnológia doktori képzésben végzettek elmélyült elméleti ismeretekre és gyakorlati ismeretekre tettek szert az önálló alkotói tevékenység és a tanulmányi területen új tudományos ismeretek elsajátítása során. A végzett hallgatók aktívan megoszthatják tudásukat a tanulmányi területen nemzetközi szinten és nyilvánosan. E végzettség alapján a végzettek főként kutatóintézetekben és egyetemeken helyezkednek el.
Érettségi követelmények:
Minimum 240 ECTS, állami záróvizsga, doktori értekezés védése.