Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
upGrad

upGrad

upGrad

Bevezetés

Az upGrad globális vezető szerepet tölt be az online felsőoktatásban. A legújabb technológiával, pedagógiával, ipari partnerekkel és világszínvonalú oktatói karral világszerte magával ragadó online tanulási élményt nyújtunk tanulóinknak. Az upGradnál töltött élet azzal a különleges elégedettséggel jár, hogy velünk karriert építhet az emberek számára szerte a világon.

Küldetésünk, hogy tanulóink elérjék a kívánt eredményeket. A 2015-ben alapított frissítés a több mint 1 millió regisztrált tanulót érint több mint 50 országban szerte a világon. Ha ez jól hangzik számodra, akkor örömmel várjuk, hogy csatlakozz hozzánk, és együtt nagyobb sikereket érhetünk el.

Ismerje meg a keresleti készségeket az upGrad-tól

Miről szól a Learn Platform - upGrade

Tanulási platformjaink remek lehetőséget nyújtanak a tudás megszerzésére, hogy az ember továbbfejlődhessen. Ez a nyílt platform kiváló lehetőség a kíváncsi emberek számára, hogy jobban megértsék a tudományágakat. A rugalmasság, a költséghatékonyság, és ami a legfontosabb, az iparág szempontjából releváns tartalmak elsajátításának lehetősége a fő okai a tanulási platformunk népszerűségének a frissítésen.

Ezt a lehetőséget arra is felhasználhatja, hogy jobban megértse a témát, ha tovább szeretné fejleszteni ismereteit. Kiválaszthatja az Ön által választott időpontot és helyet, és folytathatja a munkáját. Ezenkívül azonosíthatja a tudáshiányt, és ennek megfelelően kiválaszthatja a pályájához legjobban illő tananyagot.

Ezek a tananyagok szinte minden területen, például az adattudomány, a technológia és a menedzsment területén rendelkezésre állnak, ami lehetővé teszi a tanulók számára, hogy továbbképezzék magukat.Az upGrad rendkívül erős tartalmat nyújt a tanulóknak a témák rövid magyarázata formájában.

Az upGrad-on lehetőséget kap arra, hogy hozzáférjen a legmodernebb tantervhez. Az iparnak megfelelő tantervet úgy tervezték, hogy a tanulók iparilag is felkészültek legyenek. A tananyagok segítségével előrébb léphet a karrierjében, és jobb munkalehetőségekhez juthat. Meghívhatja barátait, kollégáit vagy társait is, hogy csatlakozzanak Önhöz a tanulás útján.

Helyszínek

  • Atlanta

    Inc. 675 Ponce de Leon Ave Suite NE223 Atlanta, GA 30308, Atlanta

  • Atlanta

    Inc. 675 Ponce de Leon Ave Suite NE223 Atlanta, GA 30308, Atlanta

    Kérdések