Keystone logo
University of Southern California

University of Southern California

University of Southern California

Bevezetés

A University of Southern California Dornsife Levelek, Művészetek és Tudományok University of Southern California tudományos magja. Sokszínű közösségünk a természettudományok, a társadalomtudományok és a humán tudományok területén dolgozik, és alapvető kérdéseket tár fel azzal kapcsolatban, hogy kik vagyunk, hogyan működik a világ, és mit tehetünk a társadalom javítása és gazdagítása érdekében.

Karunk túllépi az ismeretek határait, és egész életen át tartó tanulási készségekkel látja el a hallgatókat, amelyek lehetővé teszik számukra a rendkívüli társadalmi és technikai összetettségű kihívások leküzdését. A tantermeken és a laboratóriumokon kívül tudósaink kéz a kézben dolgoznak a köz- és a magánszektor vezetőivel - új gondolkodásmódokat hozva a szakértelemre szoruló projektekbe.

A világ legtehetségesebb hallgatóit vonzza a University of Southern California Dornsife innovatív tanfolyamai és testreszabható képzési programjai miatt. És mivel nincsenek megelégedve azzal, hogy az érettségiig várják a hatást, minden egyetemi hallgató részt vesz a gyakorlati tapasztalati tanulásban, amely cselekvéssé alakítja a gondolatot.

Helyszínek

  • South Los Angeles

    South Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

    Kérdések