Keystone logo
University of San Francisco - School of Education Ed.D. a Tanulásban és az Oktatásban
University of San Francisco - School of Education

Ed.D. a Tanulásban és az Oktatásban

San Francisco, Amerikai Egyesült Államok

5 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1270 / per credit *

Az egyetemen

* hitelenként

Bevezetés


A Tanulási és Tanítási Osztály izgalmas és egyedi programokat kínál a doktori szinten.

A tanulás és az oktatás a pszichológiai elvek és fogalmak alkalmazása az oktatási és képzési problémák problémáinak megoldására. Az egyéni különbségek, a kognitív és a társadalmi fejlődés, a tanulás és a motivációs elmélet, az oktatási tervezés, az osztálytermi tanítás és irányítás, valamint az értékelés a programban tárgyalt közös témák.

Tanulási és oktatási doktori program (Ed.D.)

Kutatási és oktatási pszichológia alkalmazása a különböző tanulási környezetekhez.

Látogasson el honlapunkra, ha többet szeretne megtudni erről a programról A program biztosítja a dolgozó szakemberek számára a kutatási készségeket és a mag tartalmát, hogy felhasználhassák és hozzájárulhassanak a tudásbázishoz a tanulásban és az oktatásban. Az oktatási és segítségnyújtási technológiák legfrissebb használatával a tananyag a tanulókra és a tanulásra, oktatási beállításokra, kutatási készségekre és speciális oktatásra összpontosít. Lehetőség van arra is, hogy megszerezzék a speciális oktatásban való koncentrációt vagy a digitális tanuláshoz és tanuláshoz való koncentrációt (kilenc kredit).

"Úgy gondolom, hogy az USF-ben való részvételnél az első dolog a közösség érzése, a professzorok valóban érdeklődnek minden tanuló tanulásában, ami olyan programot jelent, amely magában foglalja a szigorúságot és a gondozást. környezetet, amely elősegíti a globális gondolkodás-ellenőrzést, véleményem szerint az USF-nek van minden! "

-KAREN SANFORD, Diák Ed

Belépési követelmények

  • Befejezett online alkalmazás, vissza nem térítendő 55 dolláros jelentkezési díj.
  • A korábban minden egyetemről / főiskoláról szóló, nem hivatalos feliratok készlete. Amerikai pályázók esetében az oklevélnek regionálisan akkreditált egyetemről / főiskoláról kell származnia. A pályázónak egy függőben levő pályázónak hivatalos igazolást kell adnia az intézményi hivatalvezető vagy az iskola tisztviselőjének a várható végzettségéről. Egy egyetemi diploma megköveteli, hogy alkalmazza a mester program. A mesterképzésre a doktori programra van szükség. Kérjük, vegye figyelembe: ha be van jelentkezve, hivatalos beiratkozást kell benyújtania a beiratkozás előtt.
  • MA és Credential pályázók: Minimális GPA 2,75
  • Doktori jelentkezők: A diploma megszerzésének időpontja: 3,0
  • Két aktuális, aláírt ajánlólevél, megjegyezve, hogy alkalmas a végzős munkára.
  • Jelenlegi összefoglaló.
  • A szándéknyilatkozat

A doktori jelentkezőknek az alábbiakat kell benyújtaniuk:

  • MA tézis (kivonat vagy teljes másolat) vagy diplomás szintű papír.
  • Hivatalos eredmények a Graduate Record Examinations vagy a Miller Analogies Test (MAT) esetében. A teszt eredményeit közvetlenül az USF-nek kell elküldeni az Oktatási Vizsgáló Szolgálat (GRE) vagy a Psychological Corporation (MAT) által. Az eredmények fénymásolatát nem fogadják el. A pontszámokat az elmúlt öt évben kellett volna szerezni.

Pénzügyi források

Szövetségi pénzügyi támogatás, állami és egyetemi erőforrások állnak rendelkezésre finanszírozásként az újonnan felvett és a jelenlegi USF School of Education hallgatók számára.

Annak érdekében, hogy ellensúlyozza a költségeket a végzős oktatás tandíj, sok iskolai oktatás tanfolyamok kínálnak a késő délután és este, és / vagy váltakozó hétvégén. A legtöbb hallgató úgy találja, hogy teljes munkaidős munkát tarthat, miközben megszerzi hitelesítő, mesterképző vagy doktori fokozatát. Ha azonban a programod időt igényel az osztályteremben (pl. Diákoktatás), vagy teljesít egy terepmunka- vagy gyakorlati tapasztalatot, akkor ezek a kötelezettségvállalások zavarják a normál munkanapot.

Látogasson el weboldalunkra, ha többet szeretne megtudni a program pénzügyi forrásairól

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések