Keystone logo
Van Andel Institute

Van Andel Institute

Van Andel Institute

Bevezetés

Van Andel Institute vízióval kezdte: az emberi egészség javítását.

A Van Andel család által 1996-ban alapított Intézet ma már több mint 400 tudósnak, oktatónak és támogató személyzetnek ad otthont - mindannyian mélyen kapcsolódunk az elvégzett munkához, és sürgető vágyunk a változásokra.

Minden nap együttműködünk az alap- és a transzlációs tudomány élvonalában a rák, a Parkinson-kór és más betegségek áttörő kezelési stratégiáinak megvalósításában. A közös értékek és a vállalkozói szellem révén innovációt váltunk ki, hogy megsokszorozzuk a felfedezés hatását és megválaszoljuk a világunk szempontjából kritikus kérdéseket.

Hisszük, hogy a holnap reménye él a mai diákokban. Doktori Iskolánk szigorú, kutatásigényes Ph.D. program, amely fejleszti a molekuláris és sejtbiológia vezetőit. A K – 12 oktatásra vonatkozó, kutatáson alapuló megközelítéseink segítenek olyan tantermek létrehozásában, ahol a kíváncsiság, a kreativitás és a kritikus gondolkodás virágzik.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Grand Rapids

    Bostwick Avenue Northeast,333, 49503, Grand Rapids

    Kérdések