Keystone logo
Westlake University

Westlake University

Westlake University

Bevezetés

A Westlake University egy új típusú, magas színvonalú kutatás-orientált egyetem, amely Hangzhou történelmi kínai városában található – egy lenyűgöző város, amely Ázsia-szerte jól ismert hosszú történelméről, gazdag kultúrájáról, képzőművészetéről és gyönyörű tájáról. Egyetemünket kiemelkedő, világszerte elismert tudósok és tudósok alapították. Hamarosan a tudomány, a mérnöki és az innováció vezető egyetemévé válunk. A Westlake-nél hangsúlyozzuk az akadémiai szabadságot, a kutatási kiválóságot, az interdiszciplináris elkötelezettséget és a nemzetközi együttműködést. Elkötelezettek vagyunk egy valóban nemzetközi, világszínvonalú, kutatás-orientált egyetem felépítésében.

A Westlake University angol nyelven zajlanak. Jelenleg Ph.D. biológia, kémia és elektronikai tudomány és technológia szakok, valamint közös Ph.D. Fizika program a Fudan Egyetemen. A biológiai tudományok, a kémia, a fizika, az elektronikai és információs mérnöki, valamint az anyagtudományi és mérnöki alapképzési programjaink ugyanazt az erőforrást és az akadémiai szabadságot kínálják, mint a posztgraduális programjaink, és lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy az ország vezető laboratóriumaiban együttműködve dolgozzanak diplomás hallgatók és világszínvonalú egyetemisták mellett. kari tanácsadók.

Emellett hiszünk abban, hogy a felsőoktatás megfizethető legyen minden Westlake University hallgatója számára. Különféle ösztöndíjakat, ösztöndíjakat és egyetemi munkalehetőségeket kínálunk minden végzős és egyetemi hallgató számára.

Menj nemzetközileg, menj külföldre

Menj Nemzetközi

A Westlake University célja, hogy 50%-ban hazai és 50%-ban nemzetközi hallgatókat toborozzon minden alapképzési programba, hogy valóban nemzetközi tanulmányi környezetet teremtsen.

A Ph.D. programok toboroznak hallgatókat a legjobb globális mesterképzésekből.

Külföldre menni

A Kínában szerzett nemzetközi tapasztalata mellett minden egyetemi hallgatónak egy szemesztert vagy egy teljes tanévet kell eltöltenie 19 külföldi partneregyetemünk egyikén. Külföldi tanulmányi programokat hoztunk létre Észak-Amerika, Ausztrália, Európa és Ázsia vezető egyetemeivel, köztük az UC Berkeley-vel, a Cornell Egyetemmel, az Edinburghi Egyetemmel, az UC San Diego-val, a Monash Egyetemmel, a jeruzsálemi Héber Egyetemmel és még sok mással.

Ph.D. a hallgatókat arra ösztönzik, hogy rövid távú külföldi programokon tanuljanak, vagy nemzetközi tudományos kutatási konferenciákon és fórumokon mutassák be kutatásaikat. Bőséges finanszírozási lehetőségek állnak rendelkezésre a diplomás nemzetközi tapasztalatok megszerzéséhez.

Helyszínek

Helyszínek
  • No. 600 Dunyu Road, , Hangzhou

  • No.18 Shilongshan Road, , Hangzhou

Kérdések