Keystone logo
Westlake University

Westlake University

Westlake University

Bevezetés

A Westlake University egy új típusú, magas színvonalú kutatás-orientált egyetem, amely Hangzhou történelmi kínai városában található – egy lenyűgöző város, amely Ázsia-szerte jól ismert hosszú történelméről, gazdag kultúrájáról, képzőművészetéről és gyönyörű tájáról. Egyetemünket kiemelkedő, világszerte elismert tudósok és tudósok alapították. Hamarosan a tudomány, a mérnöki és az innováció vezető egyetemévé válunk. A Westlake-nél hangsúlyozzuk az akadémiai szabadságot, a kutatási kiválóságot, az interdiszciplináris elkötelezettséget és a nemzetközi együttműködést. Elkötelezettek vagyunk egy valóban nemzetközi, világszínvonalú, kutatás-orientált egyetem felépítésében.

A Westlake University angol nyelven zajlanak. Jelenleg Ph.D. biológia, kémia és elektronikai tudomány és technológia szakok, valamint közös Ph.D. Fizika program a Fudan Egyetemen. A biológiai tudományok, a kémia, a fizika, az elektronikai és információs mérnöki, valamint az anyagtudományi és mérnöki alapképzési programjaink ugyanazt az erőforrást és az akadémiai szabadságot kínálják, mint a posztgraduális programjaink, és lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy az ország vezető laboratóriumaiban együttműködve dolgozzanak diplomás hallgatók és világszínvonalú egyetemisták mellett. kari tanácsadók.

Emellett hiszünk abban, hogy a felsőoktatás megfizethető legyen minden Westlake University hallgatója számára. Különféle ösztöndíjakat, ösztöndíjakat és egyetemi munkalehetőségeket kínálunk minden végzős és egyetemi hallgató számára.

Menj nemzetközileg, menj külföldre

Menj Nemzetközi

A Westlake University célja, hogy 50%-ban hazai és 50%-ban nemzetközi hallgatókat toborozzon minden alapképzési programba, hogy valóban nemzetközi tanulmányi környezetet teremtsen.

A Ph.D. programok toboroznak hallgatókat a legjobb globális mesterképzésekből.

Külföldre menni

A Kínában szerzett nemzetközi tapasztalata mellett minden egyetemi hallgatónak egy szemesztert el kell töltenie 21 külföldi partneregyetemünk egyikén. Külföldi tanulmányi programokat hoztunk létre vezető egyetemekkel az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában és Izraelben, beleértve az UC Berkeley-t, a Cornell Egyetemet, az Edinburghi Egyetemet, a UC San Diego-t, a Monash Egyetemet, a jeruzsálemi Héber Egyetemet és még sok mást.

Ph.D. a hallgatókat arra ösztönzik, hogy rövid távú külföldi programokon tanuljanak, vagy nemzetközi tudományos kutatási konferenciákon és fórumokon mutassák be kutatásaikat. Bőséges finanszírozási lehetőségek állnak rendelkezésre a diplomás nemzetközi tapasztalatok megszerzéséhez.

Campus jellemzői

Ról ről Westlake University

Csatlakozz az Inspiring People-hez

Westlake Universitycímen világszínvonalú oktatóinktól tanulhat és mentorált. Professzoraink több mint 95%-a elsőrangú egyetemekről származik, beleértve az MIT-t, a Caltech-et, a UC Berkeley-t és a Stanfordot. Ezen túlmenően valamennyi felsővezetőnk tanult és/vagy olyan neves intézményekben töltött be pozíciókat, mint a Princeton, a Harvard, a Yale, az UPenn, az UIUC és a KTH Royal Institute of Technology (Svédország). Ezekkel a zseniális tudósokkal és mérnökökkel fog dolgozni és együttműködni, megváltoztatva világunkat. Lelkes diáktársak veszik körül, akik kihívásokat keresnek a tudományos életben, a személyes fejlődésben és a kulturális kalandokban. A Westlake-ben életre szóló barátokat köthet, és kapcsolatba léphet a jövő vezetőivel.

Közösség a jövő vezetőinek

Westlake University egy meghitt, támogató és sokszínű közösség. A különböző érdekeket és ügyeket többféle diákcsoport képviseli, lehetővé téve az egyének számára, hogy a maguk módján fedezzék fel, alkossanak és vezessenek. Reméljük, hogy mindenki számára lebilincselő, izgalmas és inspiráló diákéletet biztosítunk.

Campusunk

Gyönyörű campusunkat a neves német HENN GmbH cég tervezte, és ez a világ egyik legfenntarthatóbb és legmultifunkcionálisabb campusa. Campusunk 300 korszerű független laboratóriummal, 13 innovációs platformmal és hat közös kutatási létesítménysel büszkélkedhet. Fő campusunk egy bővülő egyetemi város szívében található, egy jelentős technológiai központ és ősi történelmi romok, teaültetvények és Westlake UNESCO világörökségi helyszín között.

  Helyszínek

  • Hangzhou

   No. 600 Dunyu Road, , Hangzhou

  • Hangzhou

   No.18 Shilongshan Road, , Hangzhou

   Kérdések