Keystone logo

4 PHD Programok ban ben Neveléstan Oktatási Vezetés Oktatásirányítás ban ben South Orange, Amerikai Egyesült Államok számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • Amerikai Egyesült Államok
  • Neveléstan
  • Oktatási Vezetés
  • Oktatásirányítás
Szakirányok
  • Neveléstan (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular study format

PHD Programok ban ben Neveléstan Oktatási Vezetés Oktatásirányítás

South Orange New Jersey egy része a múlt, a közepén a fővárosi keleti part. South Orange elsősorban egyetemi városban hozzáférést biztosít az Atlanti-óceán és a nagy városokban, mint Philadelphia.

Olyan karriert keresel, amely lehetővé teszi számodra, hogy változást hozz a diákok és oktatók életébe? Ha igen, az oktatási menedzseri diploma tökéletes választás lehet az Ön számára!

Az oktatásmenedzsment szak átfogó tantervet kínál. Számíthat arra, hogy olyan témákban elmélyüljön, mint az iskolajog, a szervezetelmélet és -magatartás, az oktatáskutatási módszerek, az iskolai pénzügyek és a költségvetés-tervezés, valamint az oktatási technológia.

Az oktatásirányítási diploma megszerzése izgalmas karrierlehetőségek világát nyitja meg. Iskolákban vagy akár főiskolai szintű intézményekben is találhat munkát igazgatóként vagy igazgatóhelyettesként. A felsőoktatási adminisztrációban is vállalhat szerepet, például dékánként vagy prépostként egyetemeken vagy főiskolákon. Vagy esetleg szeretne lehetőségeket keresni az oktatási programokat felügyelő kormányzati szerveknél vagy az iskolák számára támogató szolgáltatásokat nyújtó szervezeteknél.

Ha készen áll egy izgalmas karrier útra lépni, amely lehetővé teszi, hogy hatással legyen a diákok és az oktatók életére, akkor itt az ideje, hogy fontolóra vegye az oktatásirányítási diploma megszerzését.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.