Keystone logo

30 PhD Programok ban ben Általános tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Általános tanulmányok
Szakirányok
  • Általános tanulmányok (30)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Általános tanulmányok

A legmagasabb akadémiai teljesítmény, a Filozófia doktora (PhD) azt jelzi, hogy az a személy, aki megszerzett, megérdemli a "doktor" címet a kiválasztott akadémiai pályafutásában. Tipikusan ez a fokozat magában foglalja mind a tanfolyamot, mind az elkötelezett kutatást, és akár 10 év is lehet keresni.

Mi az általános tanulmányok doktora? Míg sok iskola és egyetem általános iskolai végzettséggel rendelkezik, egy adott terület hiánya miatt a doktori szint nem túl gyakori. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nincs ilyen lehetőség. Egyes intézmények PhD-t ajánlanak az általános tanulmányokban, mások pedig hasonló dolgokat kínálnak, például egy interdiszciplináris PhD-t. Az interdiszciplináris végzettség magában foglalja a tanfolyamokat és a széles témakörben végzett kutatásokat, a bölcsészettudományoktól a kemény tudományokig, mint a biológia vagy a kémia.

A személyiségi és testreszabási szintek miatt az általános tanulmányi program sokféle készséget vonz. Minden doktorjelöltnek intenzív kutatásra lesz szüksége, valamint magas szintű fegyelmet kell tanúsítania, és el kell fogadnia a komplex kérdések egyértelmű kommunikációját. Ezek a képességek jól kecsegtetnek azok számára, akik karriert keresnek a kutatásban és a további tanulásban.

Nehéz lehet megbecsülni egy PhD program költségeit az általános tanulmányok miatt inherens természete miatt, de a költségek eltérnek a programtól a programig, valamint országonként. A doktori képzés általában 5-8 évig tart.

Azok a személyek, akik doktori fokozatot szerzettek általános tanulmányokban, tipikusan kutatás-központúak, és hajlandók folytatni növekedésüket az oktatásban és az egyetemeken. Nem szokatlan, ha valaki ezt a diplomát folytatja, mint előadó, tanár, vagy akár szakértői szintű szerző ezen a területen. Az egyetemi tanárok, kutatói, kutatói, vállalati vagy nonprofit tanácsadóként vagy adatelemzőként való részvétel mellett minden lehetőség.

Nem minden PhD-t nyújtó intézmény kínál általános tanulmányi programokat, de helyi, globális és online is megtalálhatók. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.