Keystone logo

1 PhD Programok ban ben Élelmiszer-technológia ban ben Bolzano, Olaszország 2023

Áttekintés

Bolzano teljesítménye az oktatás területén is tökéletesen eltalált keresztül önálló munkaszervezete EURAC. Ez az intézmény elősegíti a kutatások. Olaszország nagy megtiszteltetés, hogy egy hub a kutatás oktatás mindenki számára, akik érdeklődnek a végzett kutatás Olaszországban.

Mivel a terület tudományos tanulmány, az élelmiszer-technológia tekintetében a fizikai folyamatok a főzés és biokémiai tulajdonságai élelmiszer. Diákok, akik szeretnének belépni az élelmiszer-tudomány és az ipar hasznot húzhat kitöltésével természetesen ebben a témában.

Olaszországban, hivatalosan az Olasz Köztársaság, az egységes parlamentáris köztársaság az Európai Unión belül található Dél-Európában. Az északi, határos Franciaország, Svájc, Ausztria és Szlovénia, valamint az Alpok.

A PhD doktori fokozattal rendelkeznek, külön úgynevezett "Doctor of Philosophy " mértékben. Ez félrevezető, mert PhD tulajdonosai nem feltétlenül filozófus (kivéve, ha a szerzett diplomát filozófia!). Igaz, PhD címzettek képesek részt gondolatkísérletek, ezért a problémák, és a problémák megoldása kifinomult módon.

Olvass tovább

Szűrők

  • PhD
  • Olaszország
  • Élettudomány
  • Élelmiszer tudományok
  • Élelmiszer-technológia
  • Bolzano
Szakirányok
  • Élettudomány (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek