
PhD Programok ban ben Élelmiszer-technológia ban ben Lugo, Spanyolország 2024
Áttekintés
Mivel a terület tudományos tanulmány, az élelmiszer-technológia tekintetében a fizikai folyamatok a főzés és biokémiai tulajdonságai élelmiszer. Diákok, akik szeretnének belépni az élelmiszer-tudomány és az ipar hasznot húzhat kitöltésével természetesen ebben a témában.
Spanyolország (spanyol: España) egy sokszínű ország megosztása az Ibériai-félszigeten és Portugália nyugati végén a Földközi-tenger. Spanyolország tekinthető egzotikus ország Európában, köszönhetően a barátságos lakói és nyugodt életmód. A szokásos időtartama az egyetemi kurzusok Spanyolországban 4 év, kivéve az orvosi és a kettős oklevelek, amelyek 6. Madrid és a Barcelona jól ismert városok világon a konyha, pezsgő éjszakai élet, és a világhírű folklór és ünnepségek.
A PhD képzés előfeltétele leggyakrabban a Mesterdiploma megléte. A követelmények között találjuk az elsősorban eredeti kutatáson alapuló disszertáció elkészítését is. Egyes országokban a doktorandusznak egy bizottság előtt kell megvédenie a munkáját.
Szűrők
- PhD
- Spanyolország
- Élettudomány
- Lugo