Keystone logo

1 Teljes idő PhD Programok ban ben Élelmiszer tudományok ban ben Al Ain, Egyesült Arab Emírségek számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Egyesült Arab Emírségek
  • Egészségügy
  • Táplálkozástudomány
  • Élelmiszer tudományok
  • Al Ain
  • Teljes idő
Szakirányok
  • Egészségügy (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular study format

Teljes idő PhD Programok ban ben Élelmiszer tudományok

Al Ain egy város az Egyesült Arab Emirátusok határ Omán. A város ismert, mint egy oázis az oktatás és a kultúra és a progresszív gondolat. A város ad otthont néhány a legrangosabb egyetemek a régió, sőt az egyik régió első női főiskolák.

Mi az Élelmiszertudomány?
Az élelmiszertudomány tanulmányozza az élelmiszereket, és azt, hogy hogyan viszonyulnak a környezethez, a társadalomhoz és a gazdasághoz. Ez magában foglalja az élelmiszer-termelés, feldolgozás, biztonság és táplálkozás tanulmányozását. Az élelmiszertudomány magában foglalja az élelmiszer eredetű betegségek és szennyeződések tanulmányozását is.

Mit kezdhetek élelmiszertudományi diplomával?
Az élelmiszer-tudományi végzettség karriert jelenthet az élelmiszeriparban, olyan területeken dolgozva, mint az élelmiszer-termelés, -feldolgozás, biztonság és táplálkozás. Élelmiszertudományi végzettségűek az élelmiszer-eredetű betegségek és a szennyeződések kutatása területén is dolgozhatnak. Élelmiszertudományi háttérrel rendelkezők számára van lehetőség az élelmiszeripar szabályozásával foglalkozó állami szerveknél vagy magáncégeknél dolgozni. Az élelmiszertudományi végzettségűek egyetemeken és főiskolákon oktathatnak és kutatást folytathatnak.

Miért tanulj Élelmiszertudományt?
Az élelmiszertudomány több okból is fontos. Segít megérteni, hogy az élelmiszerek milyen hatással vannak egészségünkre és környezetünkre, ami segíthet javítani az élelmiszer-előállítási és -feldolgozási módszereket, biztosítva, hogy az általunk fogyasztott élelmiszerek biztonságosak és táplálóak legyenek. Az élelmiszertudomány tanulmányozásával többet megtudhatunk az élelmiszer eredetű betegségek megelőzésének és leküzdésének mikéntjéről is. Végül az élelmiszertudomány segít megérteni azokat a komplex gazdasági és társadalmi tényezőket, amelyek befolyásolják az élelmiszertermelést és -fogyasztást.

Élelmiszertudományi végzettség
Élelmiszertudományi fokozatokat kínálnak egyetemi és posztgraduális szinten. Az alapképzési programok általában négy évig tartanak, és olyan témákat fednek le, mint az élelmiszerkémia, mikrobiológia és táplálkozás. A posztgraduális programok általában két évig tartanak, és magukban foglalják az élelmiszerfizikát és a mérnöki tudományokat is magában foglaló haladó élelmiszertudományi témákat.

Az Egyesült Arab Emírségek a szövetség hét Emírségek keleti oldalán az Arab-félsziget, a bejáratnál, hogy a Perzsa-öbölben. Sok a munka erő az Egyesült Arab Emírségekben a külföldi külföldiek - így az ország 's lakosságának smink, hogy ilyen változatos, Emirati polgárok, hogy a kisebbség a saját országukban.

A PhD képzés előfeltétele leggyakrabban a Mesterdiploma megléte. A követelmények között találjuk az elsősorban eredeti kutatáson alapuló disszertáció elkészítését is. Egyes országokban a doktorandusznak egy bizottság előtt kell megvédenie a munkáját.

A nappali tagozatos tanulmányok olyan tanulmányok, amelyekben a hallgatónak napi rendszerességgel kell részt vennie az órákon, általában legalább napi négy órát. A nappali tagozatos tanulmányok fő előnye, hogy lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy tanulmányaikat rövidebb idő alatt fejezzék be. Ez azok számára lehet előnyös, akik gyorsabban szeretnének diplomát szerezni, vagy hamarabb szeretnének a munkaerőpiacra kerülni.