Keystone logo

23 PhD Programok ban ben Építészeti tudományok Építészet 2024

Szűrők

Szűrők

 • PhD
 • Építészeti tudományok
 • Építészet
Szakirányok
 • Építészeti tudományok (23)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  PhD Programok ban ben Építészeti tudományok Építészet

  Mivel a legmagasabb szintű oktatás lehetséges, a PhD megszerzéséhez átlagosan három-négy év intenzív kutatásra van szükség. A diákok pártolnak egy olyan egyetemi felügyelővel, aki a saját szakterületük szakértője, hogy segítsen nekik megfogalmazni a tézisüket, amelyet szóbeli szóvivővel felül fognak vizsgálni.

  Mi az a PhD az építészetben? A legrégebbi tudományágak egyikeként az e területen végzett PhD program az épületek tervezésén, tervezésén és építésén át. Ez a terület a mérnökök számos elvét magában foglalja, így a diákok megtanulják, hogyan építsenek évtizedek vagy évszázadok alatt tervezett szerkezeteket, és ellenálljanak az időjárásnak, a szélnek és más természeti erőknek. Az esztétika és a művészet mellett az építészet magában foglalja a gyakorlati építőelemeket is, például a vízvezetékeket, az elektrotechnikát és a fizikát.

  Azok a hallgatók, akik úgy döntenek, hogy egy építészmérnöki PhD-n dolgoznak, hasznot húznak olyan erős készségek kifejlesztésében, amelyek hasznosak lesznek, ha belépnek karrierjükbe. A mérnöki alapismeretek átadásra kerülnek a hallgatóknak, valamint a tervezés, a szervezés és a vezetési képességek.

  Azok a kiadások, amelyekkel a hallgatók szembesülnek a PhD megszerzésével kapcsolatban, számos tényezőtől függnek, az iskolától és a tanulmányi országtól a választott program által igényelt évekig. Legalább két vagy három év jellemző.

  A PhD fokozat legáltalánosabb alkalmazása az egyetemekbe való belépés. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb hallgató, akik PhD fokozatot szerzett az építészetben, főiskolai professzorává vagy kutatókká válik, hogy tovább fejlesszék az építészeti megértést és tudást. Bár ez a leggyakoribb alkalmazás, az ilyen jellegű hagyományos karriert is folytathatja. Lehet, hogy építész vagy önállóan vagy egy cégnél dolgozik.

  Számos lehetőség van a doktori programra. Gondold el, hogy szeretne-e tanulni online, helyi iskolában vagy a világ más részében. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.