Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös A Filozófia Doktorai  (PhD) Programok ban ben Ökológiai tanulmányok 2023

PhD Programok ban ben Ökológiai tanulmányok 2023

overview

A doktoranduszokat teljes körűen felvett diákok általában három éven belül keresik meg PhD-jét. A hallgatók képzettségétől függően előfordulhat, hogy a felvétel előtt el kell végeznie a fejlett kompetenciavizsgákat vagy előfeltételeket kell tennie.

Mi az a PhD az ökológiában? Ebben a tudományban a tudósok általában a világ ökoszisztémáinak egyensúlyára és az emberek közötti kölcsönhatásra törekszenek a természeti környezetben, mind történelmileg, mind jelenleg. Ezeket a fokokat gyakran a biológia és a biológiai sokféleség nagy hangsúlyt fedi, bár egyes programok hangsúlyozhatják a környezeti, meteorológiai vagy genomikus tudományokat. A potenciális kutatási pályák közül a védelem gyakran a legszélesebb körben elérhető terület, ahol a diákok képesek dolgozni a valós világ ökológiai problémáinak megoldásában, és segítenek fenntartani a veszélyeztetett növény- és állattenyésztést a városi fejlesztők mellett.

Az ökológiában doktori fokozatú gyakornokok gyakran magasan képzettek, akik szakértelemmel végezhetik az ökológiai kutatásokat. Más készségek közé tartozik a veszélyeztetett vadon élő állatok veszélyeztetésének azonosítása, valamint a professzionális minőségű ökológiai felmérések készítése. A diákok használhatják ezeket a készségeket, hogy fenntartható életmódot folytathassanak, és izgalmas pályára léphessenek a biológia és az ökológia területén.

A doktori fokozatok szinte mindig kutatási alapú végzettséggel rendelkeznek, így akár azok is, akik ugyanolyan mértékben tanulnak, lehet, hogy radikálisan más tapasztalatokkal és díjakkal rendelkeznek. A leendő iskolák bőkezű és felvételi irodái gyakran adhatnak egyéni árajánlatokat a hallgatóknak a költségvetés támogatása érdekében.

Az ökológiai kutatás és a professzori végzettség olyan népszerű álláspontok, amelyek elérhetők lehetnek azok számára, akik ezt a diplomát tartják. A kutatáson kívüli munka során sok diák vesz részt karrieri pályákon, mint például a vadon élő állatok vagy a vadon élő állatok biológusai, az erdészek, a környezetvédelmi tanácsadók, az állatkert vezetők vagy az állattulajdonosok, a biológiai szakemberek és a vizes szakemberek. A lehetőségek nyilvánosan és magántulajdonban állnak rendelkezésre, és sok tudós foglalkoztathat olyan kormányzati szervekkel, amelyek a világ fenntarthatóságának javítására vagy megvalósítására irányulnak.

Az ökológiában végzett doktori (PhD) elvégzése a legtöbb hallgató számára nehéz terepi munkát végez, így sok olyan program, amely ezt az oklevelet kínálja, legalább részleges személyes részvételt igényel. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

read_more

filters

  • PhD
  • Környezetvédelmi tanulmányok
  • Ökológia
fields_of_study
  • Környezetvédelmi tanulmányok (0)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format