Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 A Filozófia Doktorai  (PhD) Programok ban ben Ügyvitel 2023

4 PhD Programok ban ben Ügyvitel 2023

Áttekintés

A doktori fokozat a legmagasabb tudományos fokozatot akkor kap, és ez meg kívül mások a karrier területén. Megszerezte a PhD igényel magas szintű kutatás és a tanfolyam túl a mester szintű, és ez tipikusan egy dolgozat, vagy szakdolgozat, hogy be kell mutatni, és megvédte előtt a minisztérium elnöke és más egyetemi vezetők annak érdekében, hogy megkapja a diplomát.

Mi a PhD Administration? A Doctor of Administration egy felsőfokú hogy lehet szerezni körülbelül három-négy éves nappali tagozatos oktatást. Diákok kell már szerzett főiskolai 's és mesterképzési hasonló területen annak érdekében, hogy folytassák a PhD Administration. Diákok, akik folytatni az ilyen mértékű nyereség értékes információt vezetői koncepciók és gyakorlatok, közpolitikai kutatási és végrehajtásában, és képesek arra, hogy dolgozzanak ki megoldásokat kérdések fogadása közben gyakorlati oktatást a maguk területén.

Megszerezte a PhD lehet hihetetlenül hasznos diplomások, mert megnyitja azokat a magasabb kereseti lehetőséget, lehetővé teszi az egyének, hogy megtalálják speciális pályaválasztás az általuk választott területen tanulmányi, és a diákok a szükséges információkat, amelyekre szükségük van, hogy tegyen különbséget a világon.

Az ára keresni a doktori fokozat változhat minden tanuló számára. Megkezdése előtt a program, a diákok arra ösztönzik, hogy a kutatás és közvetlenül kommunikálni a leendő iskola annak érdekében, hogy megértsék a pénzügyi együtt járó kötelezettségeket a kereső felsőfokú.

Személyek, akik megkapták doktori Administration sokféle karrier lehetőség közül választhatnak, mint a felsőfokú teszi őket rendkívül értékes a munkahelyen.Diplomások adminisztráció doktori fokozat lehet választani, hogy belépjenek a munkaerőpiacra, mint főiskolai tanár, politikai segédtiszt, nonprofit vezetők, illetve az állami vezetők, vagy ők választhatnak, hogy működik a magán tanácsadók a vállalkozások, illetve a társaságok.

Ha érdekel a keresőképesség a Doctor of Administration, akkor rögtön kezdeni. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • PhD
  • Ügyviteli tanulmányok
  • Ügyvitel
Szakirányok
  • Ügyviteli tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek