Keystone logo

Szűrők

 • PhD
 • Üzleti tanulmányok
 • Üzleti ügyvitel
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (34)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

34 PhD Programok ban ben Üzleti ügyvitel 2024

  PhD Programok ban ben Üzleti ügyvitel

  A doktori fokozat sok éven át tartó, a doktori program részét képező speciális tanulmány eredménye. Ez a nagy megtiszteltetés különbözteti meg a hallgatókat, mint a szellemi vezetőket és a szakembereket. Az ilyen típusú végzettségű diákoknak nagyon erős és alapos ismeretekkel kell rendelkezniük a területükön.

  Mi az a PhD az üzleti adminisztrációban? Ez egy posztgraduális diploma, amely a diplomások számára a szakértelem szükséges belépni a munkaerő, mint egy ipari szakember a diploma. Néhány szükséges tanfolyam egy ilyen PhD program tartalmazhat mennyiségi és minőségi kutatási módszerek, a vezetés és a stratégiai menedzsment, és a jelenlegi kérdések a menedzsment. A diplomamunka jellemzően a végleges disszertáció részeként mélyreható tanulmányozással zárul.

  A doktori (Business Administration) PhD-nek elő kell készítenie a diplomások munkáját bármely iparágban. Ebben a programban a hallgatóknak javítaniuk kell kutatási, elemzési és prezentációs készségeiket, amelyek értékes karrierlehetőségek lehetnek, amikor a munkakeresést.

  A doktori képzés költségeit számos tényező befolyásolhatja, beleértve az iskola elhelyezkedését is. A hallgatóknak fel kell venniük a kapcsolatot az egyes iskolákkal bármely kérdéssel és a teljes költségelemzéssel.

  Azok a személyek, akiknek PhD hallgatója van az üzleti adminisztrációban, munkatársakat találhatnak a tudományok területén a kollégiumi szinten. Doktori (PhD) munkatársaiként tevékenykedő professzorokként működhetnek, előadásokat tartanak, kutatást folytatnak a területükön, hogy javítsanak rajta, dolgozzanak ki papírokat az üzleti és közgazdasági témákról, és vezető szemináriumokat és tréningeket biztosítsanak olyan más oktatóknak, oktatási készségek. Pályakezdő is képes dolgozni a saját, mint a tanácsadó a vállalatok számára, amelyek szakértelemre szorulnak, vagy szeretnék felvenni a szakértői hangszórók vagy oktatók események.

  Számos olyan üzleti doktori program létezik, amelyek ideálisak azok számára, akik saját tempójukban szeretnének dolgozni. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.