Keystone logo

8 PhD Programok ban ben Üzleti tanulmányok Üzletvezetés / Vállalkozásfejlesztés 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Üzleti tanulmányok
  • Üzletvezetés / Vállalkozásfejlesztés
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (8)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Üzleti tanulmányok Üzletvezetés / Vállalkozásfejlesztés

Vállalkozói keresztezi a tudományág az üzleti, közgazdasági, szociológiai, és a technológia, és meg kell vizsgálni a regionális, szervezeti, ágazatok, illetve nemzetközi környezetben, mint például a szociális vállalkozások, nagyobb szervezetek, családi vállalkozások és vállalatok. A hangsúly a PhD vállalkozás a sok tekintetben a kezdő és fenntartása a sikeres üzlet.

Folytató hallgatók PhD fokozat vállalkozási valószínűleg vizsgálatot olyan témákban, mint a marketing, a kockázati tőke, többváltozós statisztika, és kategorikus adatok elemzése. A legtöbb program is előírhatják üzleti alapjait pénzügyi és gazdasági. Mint a legtöbb PhD program, PhD vállalkozási lesz szükség a kutatás felé értekezés. Diplomások, aki olyan PhD fokozat vállalkozási gyakran megy a pályára az egyetemek, a kutatás, a kormányzati, magán-tanácsadás, vagy az induló saját vállalkozást.

Ha üzleti intelligencia és érdekli a PhD fokozat vállalkozási, majd lépjünk át az alábbi lehetőségek közül, és keresse meg a programot az Ön számára!