Keystone logo

27 PhD Programok ban ben Élettudomány Agrártudomány 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Élettudomány
  • Agrártudomány
Szakirányok
  • Élettudomány (27)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Élettudomány Agrártudomány

A PhD, vagy doktori fokozatot, széles körben, mint az egyik legfejlettebb fok rendelkezésre áll egy modern egyetem. Ez a doktori fokozatot folytat, több ezer végzős hallgatók minden évben, és általában úgy hat, vagy nyolc év alatt fejezik be. A PhD lehet ajánlani különböző témákban, mint például a mezőgazdaság és gazdálkodás.

De pontosan mi is a PhD Mezőgazdasági? Az ilyen mértékű magában foglalja a vizsgálat háziasított növények és állatok és azok emelte generálni fogyasztható termékek. A téma lehetnek a tanulmány a biológiai folyamatok, a geológia és a talaj, a történelem a mezőgazdaság, és a mezőgazdasági technológiák. PhD hallgatók gyakran választanak, különös figyelmet fordítva a területen, mint például egyes üzemek, tejtermékek, baromfi, kisüzemi mezőgazdaság, mezőgazdasági közgazdaságtan, a genetikai módosítás, illetve a jövőbeli fejlődést. Diákok is szükség lehet, hogy töltsenek ki egy értekezés vagy kutatási projekt befejezése érdekében a PhD.

Diákok, akik keresnek a PhD fokozatot keresni a jogot, hogy foglalkozni kell a "Doktor", és előfordulhat, hogy a számos új karrierlehetőségeket nyit. Általánosságban elmondható, hogy azok a PhD fokozatot lehet magasabb kereseti energiát, mint azoknál, akiknél nem fok vagy alacsonyabb helyezést is. Emellett a tudás elért a vizsgálatok során lesz értékes, hogy a diákok a jövőbeli karrierjük, mint akarat más készségek, mint a kritikus gondolkodás, a kutatási képességek, valamint tudományos írás.

Az ára megszerezte a PhD változik iskolánként és programonként. Nagyon fontos, hogy a diákok nem a kutatás, mielőtt beiratkozott annak érdekében, hogy meg tudja határozni a pénzügyi kompatibilitás.

Számos karrier lehet folytatni a PhD Mezőgazdaság. A diákok kaphatnak munkát a mezőgazdasági ágazat is, segíti a vállalatok növényeinek és termel fogyasztható termékek. Lehet, hogy a munka a élelmiszer-szolgáltató, illetve a kormány szabályozó ügynökség.A diákok a PhD gyakran úgy döntenek, hogy maradnak a tudományos élet, a tanítás egyetemisták és tanulmányozták a témát.

Szállj fel az utat a PhD ma. Iskolák a világ minden tájáról kínálnak doktori programok, és sokan online osztály lehetőség azok számára, amely megköveteli tőlük. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.