Keystone logo

13 PhD Programok ban ben Természettudományok Fizika Alkalmazott fizika 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Természettudományok
  • Fizika
  • Alkalmazott fizika
Szakirányok
  • Természettudományok (13)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Természettudományok Fizika Alkalmazott fizika

A PhD diplomát lehet keresni, amely magában foglalja a magasan fejlett tudományos munkát. Ez a program magában foglalja legalább három év, de néha több, független kutatás egy kreatív és eredeti téma. Ez a legmagasabb tudományos fokozatot érhet el.

Lehet, hogy megkérdezte magát, ami a PhD Applied Physics? Ez egy nagyon kedves programot, amely a kutatás-orientált, és azon dolgozik, hogy megfeleljen az igényeinek és érdekeinek az egyén. Tanfolyamok lehet várni, hogy olyan témákat tartalmaznak a klasszikus fizika, kvantummechanika elemei kvantum kémia, szilárdtest fizika, áramlástani, plazma fizika, elektromágneses elmélet és számtalan más.

Ahhoz, hogy tanulmányozza ezt, akkor van egy végtelen kíváncsiság, hogy felfedezzék, hogyan működnek a dolgok, majd alkalmazza a tudást a gyakorlatban. Ez értékes alkalmazni, hogy a saját életét is, így továbbra is többet megtudni a világ él.

Mikor jön a költségek és a tandíjat, ezeket a dolgokat függ, milyen hosszú a program, milyen országban van járnak iskolába, és melyik iskola kiválasztásakor. Minden program más, így kap egy jobb ötlete ez, akkor először ki kell választania, ahol részt vesz.

A cél ennek a programnak, hogy a hallgatók értékelésére és fontolja meg a sok kutatási lehetőségek vannak, mielőtt úgy döntenek, hogy szakosodnak egy adott területen. Ha kitölti, akkor felfedezni a sok karrierlehetőségek áll az Ön rendelkezésére, mint például kutató, a tér és a csillagászat fizikus, az egészségügyi fizikus, műszaki, energetikai fizikus, geofizika, valamint meteorológiai. Ön is megtalálja szerepeket a gyártás, a tanítás, az építészet és a kommunikáció.

Kezd PhD segítségével jobb munkahelyekre és keresni magasabb fizetést, így jobb életet élni. Kereshet a mértéke online, vagy az osztályban, és megteheti a nemzetközileg.Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.