Keystone logo

15 PhD Programok ban ben Természettudományok Matematika Alkalmazott matematika 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Természettudományok
  • Matematika
  • Alkalmazott matematika
Szakirányok
  • Természettudományok (15)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Természettudományok Matematika Alkalmazott matematika

A doktori fokozatot filozófia doktorként is ismerik. Ez a legmagasabb akadémiai oklevél, és azonosítja a diplomás, mint egy szakértő a saját területén. Miután elvégezte a mester programját, a diákok általában két-három évet töltenek be PhD program befejezésével.

Mi az a PhD az Alkalmazott Matematikában? Ez a fejlett képzési program arra összpontosít, hogy a pedagógusokat hogyan tudják megoldani a komplex matematikai problémákat. A tanfolyam tipikusan nehéz a fejlett matematikában, a közgazdaságtanban és a statisztikában, és magában foglalhatja a szükséges és választható kurzusok keverékét. A pedagógusok rendszerint olyan professzorokból állnak, akik jelentős mértékben járultak hozzá a területükhöz, és akik sikeres közzététellel rendelkeznek.

Az okleveles matematika doktorátusai bizonyították a magasabb matematikát, ami karrierlehetőséget, valamint más szakmai lehetőségeket eredményezhet. Fókuszuk függvényében megismerhetik a statisztikák megértését és felhasználását, valamint megtanulják, hogyan lehetnek sikeresek a hálózatépítők számára, ami segíthet nekik abban, hogy sikeresek legyenek a személyes életükben.

A program összköltsége számos tényezőtől függ, beleértve a pénzügyi támogatást, a tanulmányi országot, a programhosszat és a kiválasztott kurzusokat. Az érdekelt egyéneknek szorosan meg kell vizsgálniuk a lehetséges programokat, hogy többet tudjanak meg a konkrét költségekről.

Azok számára, akik diplomát PhD fokozattal ezen a területen, karrier lehetőségek gyakran sok. Találhatnak lehetőségeket az egyetemeken, a kormányzaton, a magán- és az állami szektorokban és más területeken. Alkalmazott tudományok doktorképzői számítógépes programozóként, informatikai elemzőként, adatelemzőként, vezető mérnökökként, matematika professzorokként, könyvelőként, adózási szakemberekként, fizikus kutatóként, tudósokként és szerzőkként dolgoztak.

Az Applied Mathematics PhD-t az egész világon számos elismert egyetemről kínálják. A leendő hallgatóknak gyakran van egy nagy választéka a programoknak, amelyek közül választhatnak az ajánlattételi lehetőségek egy speciális szakterületen. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.