Keystone logo

10 PhD Programok ban ben Általános tanulmányok Tudományos tanulmányok Alkalmazott tudományok 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Általános tanulmányok
  • Tudományos tanulmányok
  • Alkalmazott tudományok
Szakirányok
  • Általános tanulmányok (10)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Általános tanulmányok Tudományos tanulmányok Alkalmazott tudományok

A doktori fokozat az egyetemek által odaítélt legmagasabb tudományos fokozat, és a tanulmányi évek csúcspontja. A hallgatók, akik beiratkoznak egy PhD programot szeretnének intenzíven összpontosítani tárgya a személyes és szakmai nyereség.

Mi az a PhD az Alkalmazott Tudományokban? Az alkalmazott tudományok a tanulmányi területek különböző területeire utalnak, beleértve a matematikát, a mérnököket, a számítástechnikát és az egészségügyi területeket. A tudósok jellemzően folytatják tanulmányaikat a választott területen, miután elvégezték a mester programját, és olyan szakemberekkel és tanácsadókkal tanulnak, akik rendelkeznek szakterületekkel és szakértelemmel. A végzős hallgatóknak jellemzően több alapvető tanfolyamra van szükségük, végső állami vizsga és doktori értekezés.

Azok a hallgatók, akik egyetemi doktori fokozattal szerzett diplomával rendelkeznek, rendszerint egy adott szakterületen, például mérnöki vagy informatikai tudományokban mesterkéltek. Ez a szakértelem vezethet a szakmai előmenetelhez. Lehet, hogy megtanulták a kritikus gondolkodás képességét és a bonyolult matematikai problémák megoldását.

Az alkalmazott tudományok programjainak költsége országonként eltérő lehet, olyan tényezők miatt, mint a terepmunka, a szoba és a fedélzet, az étkezési tervek és a tandíj. A leendő hallgatóknak fel kell venniük a kapcsolatot az egyes egyetemekkel, hogy többet tudjanak meg a teljes kiadásokról.

Miután elnyerte PhD az Alkalmazott Tudományok, diplomások keresnek munkát a különböző területeken, attól függően, hogy a hangsúly a fok. Találhatnak munkát egyetemeken, mérnöki cégeknél, nagy- és kisvállalkozásoknál, kormányzati szerveknél és non-profit szervezeteknél. Általában matematikusok, IT elemzők, szoftverprogramozók, mérnökök, egészségügyi vezetők és projektmenedzserek bérelnek.

Alkalmazott tudományok programjait Európa-szerte, Ausztráliában és az Egyesült Államokban kínálják, lehetőség szerint az egyes programok időtartamára, valamint a tanulmányi területek választékára. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.