Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 5 A Filozófia Doktorai  (PhD) Programok ban ben Automatizálás 2023/2024

5 PhD Programok ban ben Automatizálás 2023/2024

Áttekintés

Egy PhD program középpontjában egy adott tantárgy elsajátításának fokozására összpontosít. Az ilyen végzettséggel rendelkező személyek a választott szakterületen befejezték az értekezésüket, és teljesen eredeti kutatásokat alkalmaztak erre.

Mi az a PhD az automatizálásban? Ebben a programban a résztvevők különböző ösztönző környezetekben folytathatják kutatásukat, beleértve a legmodernebb laboratóriumokat olyan iparágakban, mint a biomimetria, a bio-robotika, a protetika és a nano-technológia. Kutatásuk során a résztvevők innovatív és eredeti kutatást végezhetnek, melyeket később részletezhetnek egy szakértői és publikált lapban vagy folyóiratban. Az egyéneket fel lehet szerelni az összetett kérdések elemzésére, felülvizsgálatára és megoldására, mivel azok az orvosbiológiai alkalmazások rendszereinek és összetevőinek tervezéséhez és fejlesztéséhez kapcsolódnak.

A program végzős hallgatók számos kívánatos és interdiszciplináris készséggel rendelkezhetnek, többek között, de nem kizárólagosan a sokrétű kérdések mélyreható elemzésére, a stratégiai problémamegoldó képességekre és a komplex problémák elméleti megértésére. Mindegyik attribútum jól szolgálhatja őket a további tanulmányok és az élet során.

A PhD költsége minden tényezőtől függ, beleértve az iskola és a program helyét. Az egyénnek fel kell szólnia egy tanácsadóval a költségekről az alkalmazás előtt.

A program végzősei számos izgalmas területen találhatnak sikereket, többek között a kutatás és fejlesztés, az autóipar, a mérnöki, biomedikai, gyógyszerészeti, orvostechnikai eszközök gyártása, az energia és a kormányzás területén. Továbbra is szoftverfejlesztők, robotikus mérnökök, értékesítési mérnökök, operátorok vagy elektromechanikus szakemberek lehetnek. A kiválasztott pozícióban az egyének arra összpontosíthatnak, hogy segítséget nyújtanak a szervezeteknek a folyamatok és eljárások kidolgozásában a biztonságosabb és egyszerűbb tervezés és gyártás érdekében. Napi kutatásokat végezhetnek, és részletes jelentéseket adhatnak a mérnököknek.

Sok intézmény rendelkezik PhD az automatizálás, de ha egy személy végül megkapja a diploma mind függ a helyszín, a költségvetés és az időbeli korlátok. Az online kurzusok a legnagyobb rugalmasságot kínálják, így kényelmes lehetőséget kínálnak azok számára, akik dolgoznak. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • PhD
  • Technológiai tanulmányok
  • Automatizálás
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (5)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum