Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 A Filozófia Doktorai (PhD) Programok ban ben Biotudomány 2023/2024

4 PhD Programok ban ben Biotudomány 2023/2024

Áttekintés

A filozófia doktora (PhD) megszerzése biztosítja a hallgatók számára a legmagasabb szintű oktatást és eszközöket szakosodott egy adott területen. Ez az oklevél kiterjedt kutatást és új tárgyi tantárgyak bemutatását teszi szükségessé, lehetővé téve a hallgatók szakértelmének elismerését.

Mi a PhD a biotudományban? A biotudományi doktori képzés a laboratóriumi kutatásban és a módszerek gyakorlati alkalmazásában készségeket biztosít a hallgatók számára. E fokon a diákok részt vehetnek az előadásokon, szemináriumokon és laboratóriumi üléseken, hogy teljes mértékben megértsék a sejt- és molekuláris biológiát, az agrobiotudományokat és a fizikát. A diákok választhatják, hogy szakosodnak a különböző területeken, beleértve a bioinxhiniing, sejt és molekuláris biológia, növénytermesztés, és a kertészet többek között. A széles körű érdeklődési körökkel a hallgatók megfelelő tanácsadással egyeztethetők egy tanácsadóval.

A Bioscience PhD-je egyedülálló lehetőséget kínál a munkaerő számára. Az egyének professzionális kutatók a fok végére, képesek egyértelműen és hatékonyan kommunikálni a pontot, valamint erős elemző készségek és a szemet a részletekre.

A biotudományi doktori képzés általában három évet vesz igénybe, és a költségek az iskolától az iskoláig terjednek. Fontos meggyőződni arról, hogy a megfelelő programot az iskola és a program kínálatában is kutatja.

Számos lehetőség van a biotudományi PhD-re. Természetesen az akadémia útja, és professzorrá válik. Vagy vannak lehetőségek arra, hogy kutatóvá váljanak egy biotudományi, élelmiszeripari vagy technológiai céggel. Lehetőség van a tudományágban dolgozó adatszakértők és technikai szakemberek számára is. A programból nyert kommunikációs készségekkel az újságírás vagy a kiadványok, különösen a tudományos vagy orvosi cégek számára is lehetőség nyílik. Ez a fokozat sok lehetőséget nyit meg a potenciális pályára.

A globális egyetemek a biotudományi doktori fokozatot kínálják, de ha inkább egy rugalmasabb ütemezést szeretne, vegye fontolóra, hogy a tanfolyamot online több intézményből vegye. Az oktatásra való törekvés érdekében keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodájával a lead űrlap kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • PhD
 • Élettudomány
 • Biotudomány
Szakirányok
 • Élettudomány (4)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Kapcsolódó tanulmányi területek