Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös A Filozófia Doktorai  (PhD) Programok ban ben La Serena, Chile 2023

1 PhD Programok ban ben La Serena, Chile 2023

Áttekintés

A város jól beállítva, hogy megfeleljenek a magasabb oktatási igényeket, és ez látható a fejlődés a társadalmi és a gazdasági helyzet. Több ezer diák beiratkozott a különböző oktatási intézmények, mint a University of La Serena, Központi Egyetem és a Szent Tamás Egyetem egy perelni különböző tanfolyamok az egyes karokon.

Chile a legrégebbi oktatási rendszer, a Dél-Amerikában. A kormány mindig részben finanszírozta ezt a képzési rendszert, hogy ez az egyik legolcsóbb diák életét. A vezető egyetemek Universidad de Chile és Pontificia Universidad Catolica de Valparaíso.

A PhD képzés előfeltétele leggyakrabban a Mesterdiploma megléte. A követelmények között találjuk az elsősorban eredeti kutatáson alapuló disszertáció elkészítését is. Egyes országokban a doktorandusznak egy bizottság előtt kell megvédenie a munkáját.

Olvass tovább

Szűrők

  • PhD
Szakirányok
    Művészettudományok Élettudomány Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat Egészségügy Előadóművészet Energiatanulmányok Fenntarthatóság tanulmányok Jogi tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek