Keystone logo

6 PhD Programok ban ben Természettudományok Űrkutatás Csillagászat 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Természettudományok
  • Űrkutatás
  • Csillagászat
Szakirányok
  • Természettudományok (6)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Természettudományok Űrkutatás Csillagászat

Egy főiskolai vagy mesterfokozat befejezése után dönthet úgy, hogy folytatja a PhD-t, más néven Filozófiai doktort. Ez a fokozat általában legalább négy évet vesz igénybe, és néhány téma néhány évvel tovább tarthat.

Mi a PhD a Csillagászat? A csillagászat a természettudományok egyik ága, amely az égi testekre összpontosít. Néhány alsóbogár tartalmaz csillagképet és történelmet, kozmikus kölcsönhatásokat, exoplaneteket, megfigyelő csillagászatot és elméleti csillagászatot. Egyes programok középpontjában a közel objektumokra fókuszálunk, például a helyi naprendszerünkben, míg mások a testekre koncentrálnak. A kutatás ebben a programban meghívja Önt az értekezés bemutatására és védelmére.

A posztgraduális szintű asztronómiai tanulás olyan életképességet nyújt, amelyet minden nap használ, mint például a szervezet, a részletekre való figyelem és a finom motortudás. Ha szervezett, időt takaríthat meg. A finom részletek megfigyelése és manipulálása kis anyagproblémákkal segíthet, vagy kézműves hobbiból.

A PhD költségeit befolyásoló tényezők az iskolai méret és a helyszín. Ezek a költségek magukban foglalják a könyveket, tandíjat, étkezést, szállásköltséget és egyéb díjakat. Ha kapcsolatba lép az iskolákkal, akiket most érdekel, akkor többet tudhat meg az adott költségekről.

A karriert, amelyet egy csillagászat PhD-vel folytat, attól függ, hogy az alkalmazott vagy elméleti csillagászra koncentrál-e. Mindkét területen vannak akadémiai és kutatási munkák, de ha valami különlegeset szeretne, akkor osztja meg a keresést a diplomája alapján. Például az alkalmazott feladatok közé tartozik a megfigyelői programvezető, az értékelő szakember, a rendszerfejlesztők és a tudományos szoftverfejlesztők és kutatók. Az elméleti munkák általában kutatóorientáltak, mint a csillagászok és asztrofizika a laboratóriumokban és megfigyelőközpontokban.

A csillagokat bárhová tekintheti meg, akkor miért nem választja ki azt az iskolát, amely a legjobb iskolai és karrier célok számára? Az online tanfolyam bárhol elvégezhető. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.