Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 6 A Filozófia Doktorai  (PhD) Programok ban ben Csillagászat 2023

6 PhD Programok ban ben Csillagászat 2023

Áttekintés

Egy főiskolai vagy mesterfokozat befejezése után dönthet úgy, hogy folytatja a PhD-t, más néven Filozófiai doktort. Ez a fokozat általában legalább négy évet vesz igénybe, és néhány téma néhány évvel tovább tarthat.

Mi a PhD a Csillagászat? A csillagászat a természettudományok egyik ága, amely az égi testekre összpontosít. Néhány alsóbogár tartalmaz csillagképet és történelmet, kozmikus kölcsönhatásokat, exoplaneteket, megfigyelő csillagászatot és elméleti csillagászatot. Egyes programok középpontjában a közel objektumokra fókuszálunk, például a helyi naprendszerünkben, míg mások a testekre koncentrálnak. A kutatás ebben a programban meghívja Önt az értekezés bemutatására és védelmére.

A posztgraduális szintű asztronómiai tanulás olyan életképességet nyújt, amelyet minden nap használ, mint például a szervezet, a részletekre való figyelem és a finom motortudás. Ha szervezett, időt takaríthat meg. A finom részletek megfigyelése és manipulálása kis anyagproblémákkal segíthet, vagy kézműves hobbiból.

A PhD költségeit befolyásoló tényezők az iskolai méret és a helyszín. Ezek a költségek magukban foglalják a könyveket, tandíjat, étkezést, szállásköltséget és egyéb díjakat. Ha kapcsolatba lép az iskolákkal, akiket most érdekel, akkor többet tudhat meg az adott költségekről.

A karriert, amelyet egy csillagászat PhD-vel folytat, attól függ, hogy az alkalmazott vagy elméleti csillagászra koncentrál-e. Mindkét területen vannak akadémiai és kutatási munkák, de ha valami különlegeset szeretne, akkor osztja meg a keresést a diplomája alapján. Például az alkalmazott feladatok közé tartozik a megfigyelői programvezető, az értékelő szakember, a rendszerfejlesztők és a tudományos szoftverfejlesztők és kutatók. Az elméleti munkák általában kutatóorientáltak, mint a csillagászok és asztrofizika a laboratóriumokban és megfigyelőközpontokban.

A csillagokat bárhová tekintheti meg, akkor miért nem választja ki azt az iskolát, amely a legjobb iskolai és karrier célok számára? Az online tanfolyam bárhol elvégezhető. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • PhD
  • Természettudományok
  • Űrkutatás
  • Csillagászat
Szakirányok
  • Természettudományok (6)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek