Keystone logo

1 PhD Programok ban ben Természettudományok Űrkutatás Csillagászat ban ben La Serena, Chile számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Természettudományok
  • Űrkutatás
  • Csillagászat
Szakirányok
  • Természettudományok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular study format

PhD Programok ban ben Természettudományok Űrkutatás Csillagászat

A város jól beállítva, hogy megfeleljenek a magasabb oktatási igényeket, és ez látható a fejlődés a társadalmi és a gazdasági helyzet. Több ezer diák beiratkozott a különböző oktatási intézmények, mint a University of La Serena, Központi Egyetem és a Szent Tamás Egyetem egy perelni különböző tanfolyamok az egyes karokon.

A csillagászat magában foglalja mind az égbolt égi tárgyainak elméletét, mind megfigyelését. A tanulmányok fizika tanfolyamokat igényelhetnek, és egyes programok taníthatják a tanulókat, hogyan használják teleszkópokat, csillagdiagramokat és speciális számítógépes szoftvereket. Egy olyan diák, aki érdeklődik a kreatív gondolkodás és a problémamegoldás használatában, élvezheti a témát.

Chile a legrégebbi oktatási rendszer, a Dél-Amerikában. A kormány mindig részben finanszírozta ezt a képzési rendszert, hogy ez az egyik legolcsóbb diák életét. A vezető egyetemek Universidad de Chile és Pontificia Universidad Catolica de Valparaíso.

A PhD képzés előfeltétele leggyakrabban a Mesterdiploma megléte. A követelmények között találjuk az elsősorban eredeti kutatáson alapuló disszertáció elkészítését is. Egyes országokban a doktorandusznak egy bizottság előtt kell megvédenie a munkáját.