Keystone logo

3 PhD Programok ban ben Technológiai tanulmányok Információs technológia Kiberbiztonság 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Technológiai tanulmányok
  • Információs technológia
  • Kiberbiztonság
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Technológiai tanulmányok Információs technológia Kiberbiztonság

A Doctor of Philosophy egy akadémiai végzettségüket egyetemeken. Más néven a doktori vagy doktori fokozatot, ez alatt általában a legmagasabb fokú elérhető, és lehetővé teszi a tulajdonos a diplomát tanítani az egyetemi szintű saját ugyanazon szakon.

Mi a PhD Cyber ​​Security? A PhD Cyber ​​Security jelentkezők egy alapítvány a számítástechnikában, miközben fokozottan alkalmazott kutatás az informatikai vonatkozású biztonság. Technikák speciális számítógépes műveletekre vonatkozó, beleértve az adatgyűjtést, szoftver kizsákmányolás, reverse engineering, és a rosszindulatú programok elemzése. Tanfolyam is tartalmazhat programozás, hálózati biztonság, biztonságos operációs rendszerek, szoftverfejlesztés, és szoftver tervezés. A diákok megtanulják felismerni számítógépes bűncselekmények és bizalmas információk védelme tárolt számítógépek és szerverek.

Diplomások egy PhD Cyber ​​Security képzett kutatási módszerek és mélyebb megértését számítógépes biztonsági kérdéseket. Problémamegoldó és döntéshozatali készség, mint azok a dolgozó különböző számítógépes bűncselekmények, fokozottan és a diákok megismerjék elméletek, valamint ismerik a készségek kezeléséhez szükséges technológiai és informatikai alkalmazások.

A költségek egy PhD kötött az intézmény politikáját, az ország tanulmányi, és a program hosszát. Tudjon meg többet a kapcsolatot a felvételi iroda az egyetem kérjen több információt, beleértve a program költségeit.

Karrierlehetőséget a kiberbiztonság állnak rendelkezésre a felsőoktatási intézmények, ahol az egyik lehet kezdeni a karriert az oktatás és kutatás. Egyéb karrier lehetőségek vannak az intelligencia, a bűnüldözés és a katonai szervezetek, valamint adat-vezérelt iparágak.A kutatók a magánvállalkozások cégek és a szövetségi, állami és helyi kormányzati szervek más munkahelyet, hogy rendelkezésre állnak. A vezetők, menedzserek, és a politikai döntéshozók számára a tudás és szakértelem nyert ilyen mértékű is szükség van.

Online vizsgálatok kivételes oktatási lehetőségek és rendelkezésre állnak hozzád, függetlenül a tartózkodási helyünket a világban. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.