Keystone logo

4 PhD Programok ban ben Egyiptom számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
Szakirányok
    Művészettudományok (0)Élettudomány (0)Humán tanulmányok (0)Design tanulmányok (0)Divat (0)Egészségügy (0)Előadóművészet (0)Energiatanulmányok (0)Fenntarthatóság tanulmányok (0)Jogi tanulmányok (0)
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Egyiptom

Egyiptom legjobb választás a sok nemzetközi folytató hallgatók posztgraduális képzésben. Egyetemek Egyiptom remek és a diákok, hogy folytassa a PhD Egyiptomban találják, hogy sokkal több, mint az oktatás, hanem egy olyan egyedülálló kulturális és szellemi élményt. Eltekintve kiváló oktatásban, PhD Egyiptomban diákok felfedezni mindazt, amit ez a csodálatos ország kínál, mint a régi régészeti, lenyűgöző építészeti, izgalmas városokat, templomokat, sivatagok, dűnék, erődök, a Vörös-tengeren, és sok lehetőséget megtapasztalják a kultúrát.

A diákok folytat PhD Egyiptomban fel kell készülniük arra támadható egy szigorú programot, amely előírja a kritikus gondolkodás, elemző készség, és az elkötelezettség. A hallgatók tapasztalatot tanterv, amely általában tartalmazza a tanfolyam és a kutatás, míg mások azt is előírhatják a tanítás és további felelősséget.Diplomások sikeresen a PhD Egyiptomban programja alapján védelmében egy értekezés vagy disszertáció, amelyben a tanuló végzett független kutatás egy speciális területe a tanulmányok.

Lapozzunk a PhD egyiptomi programok alatt, és előfordulhat, hogy diplomájának vár rád!