Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 A Filozófia Doktorai  (PhD) Programok ban ben Emberi erőforrás fejlesztés 2023

2 PhD Programok ban ben Emberi erőforrás fejlesztés 2023

overview

A PhD a legmagasabb tudományos fokozat lehetséges, ezért van szükség egy csomó kemény munka és elkötelezettség. Ez a szak tipikusan körülbelül 4-6 évet vesz igénybe, és jön, miután megszerezte a mester 's egy kapcsolódó területen. Az oklevél végül szerzett egy sikeres dolgozat.

Mi a PhD Humán Erőforrás-fejlesztési? A fejlesztés oldala HR képzések és oktatása alkalmazottak és végrehajtási megfelelés ellenőrzésének. Ez PhD összpontosítani fejlesztési vagy egyéb szempontok HR, mint a konfliktuskezelés, mentorálás, a pszichológia és a kollektív tárgyalások. Kutatási végezhetjük az aktuális HR modellek és azok hatékonyságát, illetve összpontosít, hogy milyen az új technológia hatásait HR. Megértése alapvető HR funkciók egyike előfeltétele az ilyen fokú.

A kollektív alku eszközök és interperszonális készségek szerzett PhD Humán Erőforrás-fejlesztési hasznosak kezelése a mindennapi életben.Mivel a legmagasabb tudományos fokozat, a doktori is vezethet előmenetel vagy a fizetésemelés.

Ennek számításánál a költségek egy PhD, ne feledjük, hogy ez gyakran 4-6 év. Tandíj, díjak, könyvek és a ház minden költséget figyelembe venni és függ az ország, város és az iskola.

HR gyakori osztály vállalatok világszerte, és lehetnek nyílások egy végzős PhD humán erőforrás fejlesztés. Új cégek felvenni ezt a fajta diplomás, hogy segítsen a HR politika a semmiből, és létrehozott vállalatok több kell a vezetők és oktatók. A PhD is megnyitja a kaput a kutatás területén a tudomány.

Több iskola felkínálja a PhD Humán Erőforrás-fejlesztési és egyéb kapcsolódó területeken. Néhány dolog, hogy fontolja meg, amikor a választása van, milyen közel az iskola, és hogy a kutatási célokat sorakoznak személyzettel kínálatát.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

read_more

filters

  • PhD
  • Ügyviteli tanulmányok
  • Humán erőforrások
  • Emberi erőforrás fejlesztés
fields_of_study
  • Ügyviteli tanulmányok (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format