Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 A Filozófia Doktorai  (PhD) Programok ban ben Emberi jogok 2024

2 PhD Programok ban ben Emberi jogok 2024

Áttekintés

Általában a hallgatók legmagasabb iskolai végzettsége, a doktorandusz lehet a következő diploma, amire a mesterfokozat befejezése után dolgozik. Körülbelül nyolc évet vesz igénybe, hogy teljesítse az összes követelményt, hogy PhD-t szerezzen, de az egyiknek segíthet szakterületének szakértővé válni.

Mi az a PhD az emberi jogok terén? Ez a fokozat magában foglalja a kormány és a politika tanulmányozását. Főleg azzal foglalkozhat, hogy a kormányokat hogyan kell irányítani az emberek jogainak védelme és tiszteletben tartása érdekében. Egyes általánosan lefedett témák lehetnek a szociológia, a jog és a közgazdaságtan. Megtudhatja, hogy a különböző típusú kormányok milyen országokban használják a világ különböző országait, és hogyan tudnak különböző problémákkal és előnyökkel járni.

A kormányzatról szerzett ismerete segíthet a törvények és az aktuális események jobb megértésében. A szociológiai tanulmányok segítenek abban, hogy jobban együttműködjünk másokkal, és lehetővé tegyük a kapcsolatok problémáinak megoldását. Ha tudni szeretné, hogyan működik a gazdaság, akkor is hasznos lehet, amikor dönt a befektetésről vagy a pénzhasználatról.

Annak megállapításához, hogy mennyit költ a PhD költsége, elősegítheti, hogy eldöntsék, mely iskolákban érdekelnek a részvétel. A különböző intézmények különböző díjakat számíthatnak fel, és különböző követelményeket támasztanak a diploma megszerzéséhez.

Míg a doktori fokozatok nagyszerű választékot jelenthetnek ahhoz, hogy valaki professzorrá válhasson, számos területen lehet pályafutást elérni. Néhány lehetőség magában foglalhatja az emberi jogokkal foglalkozó tisztviselőként vagy ügyvédként való munkát, amely segít megelőzni és megoldani azokat a kérdéseket, amelyek a polgárokat bántalmazzák. Megvizsgálhatja a politikai elemzői munkalehetőségeket is, amelyek segítenek meghatározni, hogy az új kormányzati politikák tisztességesek-e és nem sértik-e az emberek jogait.

Számos különbözõ iskola lehetõvé teszi a mértékeit. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • PhD
  • Társadalomtudományok
  • Politológia tudomány
  • Emberi jogok
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek