Keystone logo

26 PhD Programok ban ben Földrajztudományok 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Természettudományok
  • Földrajztudományok
Szakirányok
  • Természettudományok (26)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Földrajztudományok

A Ph.D., magánszemélyek használhatják a fejlettebb munkaerőpiacon, nagyobb karrierlehetőségek, és arra, hogy több pénzt a saját karrierjét, mint az egyének nélkül felsőfokú.

Szóval most mi van a Ph.D. Földrajz? Diákok kell először szerzett főiskolai diplomát, és esetleg egy egyetemi diploma, mielőtt megszerezte a doktori fokozatot. A PhD is szerzett körülbelül négy-hat év, attól függően, hogy mennyi idő a hallgatók képesek fordítson a tanulmányait, és ha képesek átadni a szükséges tanfolyamokat időben. Tanfolyamok olyan témákkal, mint térképek, elméletek és módszerek a földrajz, a kulturális és a politikai földrajz és a kutatás és elemzés a földrajzi információk. A diákok képesek lehetnek koncentrált földrajz mértékben az emberi földrajz, térképészet, a városi földrajz, vagy fizikai földrajz, többek között.

Több oka is van, amiért egyének szeretnék keresni a Ph.D. Földrajz.A diákok javíthatják az alapvető szakismereteket, mint az olvasás és írás, ugyanakkor egyre rengeteg tudás a maguk területén, és a gyakorlati tapasztalat gyámsága alatt tapasztalt oktatók.

Az ára keresni a doktori fokozatot is függ számos tényezőtől, beleértve a korábban megszerzett felsőoktatási kredit, az ország az iskola, és a hossza a tudományos program. A leendő hallgatók vegyék fel a kapcsolatot az iskolákat a tandíj, díjak és ösztöndíj lehetőségeket.

Azok, akik végzős PhD Földrajz gyakran számos pályaválasztás rendelkezésükre. Néhány diplomások munkát választja, mint a várostervezők, mások elhelyezkedni környezetvédelmi szervezetek, és még mások is dönt, hogy lesz útikalauzok. Sok diplomás is dönt, hogy visszatér a tudományos élet és csatlakozzon a kari egy felsőoktatási intézmény oktatási osztályok földrajz vagy más kapcsolódó területeken.

Jövedelemszerzési a PhDvezethet a sikeres és jövedelmező karrier a földrajz. Kezdj el doktori fokozat, első keresést az alábbi program, és lépjen kapcsolatba közvetlenül a felvételi irodában, az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.