Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 3 A Filozófia Doktorai (PhD) Programok ban ben Innováció 2023

3 PhD Programok ban ben Innováció 2023

Áttekintés

A PhD képviseli a legmagasabb szintű tudományos teljesítmény minden hallgató képes elérni. Ez a fajta program úgy van kialakítva, hogy az legyen a belépési pont az akadémiai munkához. A folyamat magában foglalja a tézis megteremtését, a szakértővel való együttműködést és a három-négy év intenzív kutatását.

Mi az innováció doktora? Az innováció sokoldalú tanulmányi terület, mivel pontosan az Ön kutatásai megfelelnek a személyes preferenciáinak. Ez az üzletág egyik alszakasza, amely jellemzően a marketingre és a reklámra vonatkozik. A diákok az innováció kutatásában új stratégiákat, technikákat és alkalmanként olyan technológiákat alkalmaznak, amelyek megvalósíthatók az üzleti adminisztrációs gyakorlatok kialakítása érdekében. Ez az egész terület elkötelezett a csúcsminőségű koncepciók megteremtésével, hogy a vállalati működés hatékonyabbá, nyereségesebbé és eredményesebbé váljon.

A PhD in Innovation keresésének folyamata során a hallgatók olyan készségeket fejlesztenek ki, amelyek a végzettségük után előnyösek lesznek. Ezek a képességek magukban foglalják a vezetést és az üzleti adminisztrációt, a szervezeti és operatív irányítást, valamint a kiváló kommunikációs készségeket.

Doktori doktori programok beiratkozása, vegye figyelembe a díjakat és a tandíjat is. Az Ön által kiválasztott iskola és program meghatározza a beiratkozási költségeket. Valójában az ország, amelyben élsz is, szerepet játszik a költségek meghatározásában.

Számos különböző pályafutás lehetséges az Innováció PhD-jével. Ezt a típusú diplomát hagyományosan egyetemi tanárnak vagy kutatónak használják, de bármilyen típusú karrieredet megadhatsz. A PhD in Innovation, akkor lehet a végrehajtó, tanácsadó, pénzügyi vagy működési elemző, vállalkozó, vagy vezetője bármely üzleti osztályok. Bizonyos esetekben lehetséges, hogy egyik pozíciót egy professzorral vagy kutatói karrierrel egyidejűleg tartsák.

Döntse el, hogy szeretne helyi, külföldi vagy online doktori programot beírni. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • PhD
 • Üzleti tanulmányok
 • Innováció
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Kapcsolódó tanulmányi területek