Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös A Filozófia Doktorai (PhD) Programok ban ben Fejlesztési menedzsment ban ben Maastricht, Hollandia 2024

1 PhD Programok ban ben Fejlesztési menedzsment ban ben Maastricht, Hollandia 2024

Áttekintés

A gyönyörű város két folyó között, Maastricht híres oktatási intézmények, mint a Maastrichti Egyetemen. Eltekintve attól, hogy Maastricht egyetem ismert az innovatív és a különböző szakok.

Mi az a fejlesztésmenedzsment?
A fejlesztésmenedzsment a szervezet termékeinek, szolgáltatásainak vagy rendszereinek tervezésének, irányításának és ellenőrzésének folyamata. Ez magában foglalja az új vagy továbbfejlesztett termékek, szolgáltatások vagy rendszerek fejlesztésével kapcsolatos összes tevékenység koordinációját és integrációját. A fejlesztésmenedzsment célja annak biztosítása, hogy a szervezet termékeit, szolgáltatásait vagy rendszereit időben és költséghatékonyan fejlesszék, amely megfelel a szervezet ügyfelei vagy ügyfelei igényeinek.

Mit kezdhetek fejlesztésmenedzsment szakos diplomával?
Számos karrierlehetőség áll rendelkezésre azok számára, akik fejlesztési menedzsment diplomával rendelkeznek. A fejlesztési menedzsment szerepkörei közé tartozik a projektmenedzser, termékmenedzser, programmenedzser, üzleti elemző és műszaki író. A fejlesztési menedzsment diplomájával rendelkezik az új termékek, szolgáltatások vagy rendszerek fejlesztésének sikeres tervezéséhez, koordinálásához és felügyeletéhez szükséges készségekkel és ismeretekkel.

Miért érdemes fejlesztésmenedzsmentet tanulni?
A fejlesztésmenedzsment tanulmányozása során a hallgatók megtanulják, hogyan kell sikeresen irányítani a fejlesztési folyamatot az elejétől a végéig. Ez magában foglalja annak megtanulását, hogyan lehet azonosítani a szervezet ügyfeleinek vagy ügyfeleinek igényeit, létrehozni egy fejlesztési tervet, amely megfelel ezeknek az igényeknek, valamint végrehajtani és nyomon követni a terv előrehaladását. A fejlesztésmenedzsment tanulmányozása abban is segíthet a hallgatóknak, hogy megértsék a termékfejlesztés különböző szakaszait, az ötleteléstől és a tervezéstől a gyártásig és a piaci bevezetésig. Ez a tudás elengedhetetlen azok számára, akik projektmenedzsment, termékmenedzsment vagy programmenedzsment pozíciókban szeretnének dolgozni.

Fejlesztési menedzsment szakok típusai
Számos fejlesztési menedzseri diploma érhető el mind egyetemi, mind posztgraduális szinten. Ezek a programok biztosíthatják a hallgatók számára azokat a készségeket és ismereteket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy karriert folytassanak a fejlesztési menedzsmentben. A fejlesztésmenedzsment egyetemi diplomái általában olyan témákat fednek le, mint a projektmenedzsment, az üzleti adminisztráció és a pénzügy. A fejlesztési menedzsment posztgraduális diplomái gyakran lehetővé teszik a diákok számára, hogy egy adott területre szakosodjanak, mint például a termékfejlesztés vagy az üzleti adminisztráció.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

A PhD képzés előfeltétele leggyakrabban a Mesterdiploma megléte. A követelmények között találjuk az elsősorban eredeti kutatáson alapuló disszertáció elkészítését is. Egyes országokban a doktorandusznak egy bizottság előtt kell megvédenie a munkáját.

Olvass tovább

Szűrők

 • PhD
 • Menedzsment tanulmányok
 • Fejlesztési menedzsment
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Kapcsolódó tanulmányi területek