Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 11 A Filozófia Doktorai (PhD) Programok ban ben Fejlesztési tanulmányok 2024

11 PhD Programok ban ben Fejlesztési tanulmányok 2024

Áttekintés

A PhD Development Studies, jelöltek készített pályára a kutatás, a politika és a tudomány a nemzetközi fejlesztési munka területén. Sok felsőoktatási intézmények kiváló PhD Fejlesztési tanulmányok programok lehetőséget a különböző koncentrációs területeken.

A PhD tanulmányok fejlesztési programot, jelölteket megvizsgálja a problémákat a fejlődő országokban az interdiszciplináris keret, rajz antropológia, közgazdaságtan, jog, politológia, szociológia, gender studies. Néhány példa a terület a koncentráció a fejlesztési földrajz, az egészségügyi, társadalmi mozgalmak, a nemek közötti kapcsolatok, és a fenntartható fejlődés, a sok közül. A jelöltek részt tanfolyamokon, valamint a kutatás, amelynek eredményeként egy értekezés, hogy amennyiben jelentős mértékben hozzájárul a jelenlegi kutatás területén. A PhD Fejlesztési tanulmányok általánosságban legalább négy év alatt fejezik be.

Ha a PhD Development Studies érdekes az Ön számára, akkor lépjünk át az alábbi lehetőségek közül, hogy megtalálja a programot, amely megfelel az Ön igényeinek és érdeklődési!

Olvass tovább

Szűrők

 • PhD
 • Társadalomtudományok
 • Fejlesztési tanulmányok
Szakirányok
 • Társadalomtudományok (11)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum