Keystone logo

3 PhD Programok ban ben Fenntarthatóság tanulmányok Fenntartható gazdasági tanulmányok Fenntartható Fejlődés 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Fenntarthatóság tanulmányok
  • Fenntartható gazdasági tanulmányok
  • Fenntartható Fejlődés
Szakirányok
  • Fenntarthatóság tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Fenntarthatóság tanulmányok Fenntartható gazdasági tanulmányok Fenntartható Fejlődés

A fenntartható fejlődés utal a tanulmány a gazdasági fejlődés fenntartására nélküli kiaknázása erőforrásokat, mint például elfogadhatatlan mennyiségű természeti erőforrások túlzott szennyezés, az emberek és közösségek. Jön a program egy egyetemi diploma és lehetőleg a kapcsolódó tapasztalat, PhD fenntartható fejlődés jelölteket fog dolgozni, hogy kérdés, fejleszti, elemzi és fokozza a globális megértése a fenntartható fejlődés.

PhD Fenntartható Fejlődés jelentkezők dönthetnek úgy, hogy munka kutatási projektek egy vagy több tudományág kapcsolatos gazdasági, szociológiai és környezeti fenntarthatóságra. A jelentkezőknek folytat PhD fenntartható fejlődés mértékét fel kell készülnie a beruházások legalább három évig egy kutatási projekt, amelynek célja a végleges értekezés és a kiadványt.A munka más kutatási projektek, oktatási és segítő egyetemi hallgatók, vagy a szerzői papírok is lehetségesek felelősséget PhD Fenntartható Fejlődés jelölt.

Ha többet szeretne megtudni PhD fenntartható fejlesztési programok, lapozzuk át az alábbi lehetőségek közül. Előfordulhat, hogy az oktatás vár rád!