Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 A Filozófia Doktorai (PhD) Programok ban ben Francia 2023

2 PhD Programok ban ben Francia 2023

Áttekintés

Kutatás alapú doktori és PhD programok fejlett posztgraduális szintű oktatási programok. Ez a legmagasabb fokú szint áll rendelkezésre, és általában megköveteli a diákokat, hogy először tartsa a master”fokozatot.

Mi a PhD franciául? A program, francia a doktori szint általában elvárja a diákok tanulni, és tudását a nyelvet, amely összevethető egy anyanyelvi által a program végére. A diákok a program általában tanulni minden szempontból a nyelv, ideértve a nyelvtan, kiejtés, történelem, nyelvjárások és a kultúra. A programok lehetővé teszik a diákok szakosodnak olyan területeken, amelyek tartalmazzák az irodalom, történelem, nyelvészet, antropológia, a szociológia és a teljesítmény. A diákok munkáját előállítása felé egy kutatási projekt, amely bemutatja, hogy mit is vizsgálták a programot. A legtöbb program elvárják tanulók végső projektek, hogy néhány jelentős mértékben hozzájárul a területen.

Befejezése után a program, a diákok kell azzal a készséggel, hogy segítsen másoknak megtanulni a nyelvet, és írni és kommunikálni franciául. Ezen felül, a diákok már megszerzett kutatás, vezetői és vezetői képességei, hogy lehet használni a jövőbeli karrierjük.

A költségek egy PhD-program változik. A diákok általában meghatározzák a programot keresztül kutatások, ami hatással lehet a költségeket. A diákok kap árképzés becslései az iskolában.

Érettségi után, egy személy dönt, hogy folytassa a munkát a tanítás és a kutatás. Diplomások is dönt, hogy lesz a tanárok alacsonyabb szinten, vagy dolgozni francia nyelvű országokban, mint egy tanár. További karrier lehetőségek közé nyelv tanítása a nem anyanyelvi és a dolgozó francia nyelvű országokban. Karrier lehetőségek is rendelkezésre állhatnak a kormányzati szervek vagy dolgozó non-profit nemzetközi projektekben. A diákok is dolgoznak a könyvkiadás, szerkesztés vagy írásban.

Ha azt szeretnénk, hogy tanulmányozza a francia nyelv alapos, akkor figyelembe kell vennie megszerezte a PhD francia. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • PhD
 • Nyelvek
 • Francia
Szakirányok
 • Nyelvek (2)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Kapcsolódó tanulmányi területek