Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 13 A Filozófia Doktorai  (PhD) Programok ban ben Franciaország 2023

13 PhD Programok ban ben Franciaország 2023

Áttekintés

Franciaország hatalmas mértékben járul hozzá a sok szakmai területen, beleértve a művészet, a tudomány, a divat, a technológia, a filozófia és a közgazdaságtan. Ez lehetővé teszi, hogy külföldi diákoknak, hogy megtalálja kiváló programok PhD Franciaországban olyan sok különböző szakirányokon. A diákok állítják, hogy Franciaország nem csak a minőségi oktatás, hanem a modern városok, gazdag és hosszú múltra, gyönyörű táj, és a művészet és a kultúra.

A jelölt a PhD Franciaország csak akkor jogosult, ha / ő tartja a mester fokozatot. Általában, ez eltarthat három és nyolc év alatt fejezik be a PhD Franciaországban. Tanterv is kihívást jelent a tanfolyam, vizsgák, és kiterjedt az eredeti kutatás eredménye a jelöltek írásban a disszertáció vagy tézis. Sok közös tanulmányi területeken a PhD Franciaországban, például úgy, számítástechnika, a mezőgazdaság, az alap-és alkalmazott tudományok, az informatika, az anyagok és a természeti erőforrások, Idegtudományi és humán tudományok.

Ha érdekli egy PhD France program, akkor vess egy pillantást az alábbi egyetemen kitűnő lehetőségeket!

Olvass tovább

Szűrők

  • PhD
  • Franciaország
Szakirányok
  • Művészettudományok
  • Élettudomány Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat
  • Egészségügy
  • Előadóművészet Energiatanulmányok Fenntarthatóság tanulmányok Jogi tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum