Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 6 A Filozófia Doktorai  (PhD) Programok ban ben Gender tanulmányok 2024

6 PhD Programok ban ben Gender tanulmányok 2024

Áttekintés

A PhD az egyik legkedveltebb fokozat a világon. Azok, akik sikeresen keresik meg ezt a hitelesítő adatot, maguk választották magukat a választott területen szakértőként. Bár a doktori fokozatokra vonatkozó követelmények széles körben eltérnek az oktatási rendszerek között, a doktori program általában egy jelentős kutatási komponenst tartalmaz, amelyet disszertációnak vagy disszertációnak neveznek.

Talán az emberek csodálkoznak: "Mi a PhD a nemi tanulmányok?" Ez a fok tanítja a diákokat, hogy elemezzék a nemek és a szexualitás a különböző lencsék. A tudósok megtanulják, hogyan változtak meg ezek a fogalmak az idő múlásával és a világ minden táján, és hogyan vizsgálják meg, hogyan hatnak egymásra a kulturális és politikai erők. Ez a doktori hallgatók számára jellemző, hogy munkájuk középpontjában állnak. Egy hallgató összpontosíthatja a tanfolyamot vagy a kutatást a nemi szerepek szerepére a közegészségügyben, míg a másik tanulmányozhatja, hogyan szexualitást alkotnak egy adott korszak alatt.

A nemi tanulmányokban dolgozó doktori hallgatók jellemzően erős interdiszciplináris kutatási készségeket fejlesztenek ki, lehetővé téve számukra, hogy leleményesek legyenek az információszerzésben. A diplomások is kiváló íráskészség és a képesség, hogy kritika gondolkodás az uralkodó feltételezések, amelyek mindegyike hasznos a széles körű szakmák.

Mint minden más oktatáshoz, a PhD folytatásához kapcsolódó költségek eltérőek lesznek a különböző országok és különböző intézmények hallgatói számára. Az érdeklődők számára a legjobb mód arra, hogy megbecsüljék, mennyit kell fizetniük az oktatásukért, közvetlenül kapcsolatba lépni az érdeklődő programokkal.

Sok diák látja a PhD-t a nemi tanulmányok terén, mint egy olyan tanárrá válás, aki tanít és végez kutatásokat a területen. Az egyetemeken kívül a szervezetek a politikai elemzőkkel foglalkozó diplomások számára kereshetik a diplomások megértését, hogy a törvények és a szociális programok hatással lehetnek az emberekre a nemek és a szexualitás szempontjából. A diplomások is lehetnek igazgatók vagy koordinátorok a nemi kérdésekre összpontosító vagy a szexuális kisebbségekhez fűződő programokat illetően.

Számos egyetem kínál különféle formátumú doktori képzést a nemi tanulmányokban, többek között az interneten. A távoktatási programok különösen vonzóak lehetnek a rugalmas tanulók számára. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • PhD
  • Társadalomtudományok
  • Gender tanulmányok
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (6)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum