Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös A Filozófia Doktorai (PhD) Programok ban ben Japán 2023

1 PhD Programok ban ben Japán 2023

Áttekintés

A Filozófiai Doktorátus a világ legmagasabb rangú elismerése, amelyet sok egyetem nyújt világszerte. Ahhoz, hogy doktori címet szerezzen, az adott területen végzett mesterképzésre tipikusan ajánlások, személyes nyilatkozatok és javasolt kutatások mellett szükségesek. A PhD hallgatók általában az akadémia kutatási aspektusára összpontosítanak, és egy eredeti tézist vagy disszertációt hoznak létre, amely méltó egy szakértői folyóirat számára.

Mi a PhD Japánban? A jövendő PhD hallgatók Japán kulturális, történelmi vagy nyelvi területeit kutatják és a japán nyelvet. Bár egy diák egy disszertáció vagy tézis egy tanulmányi területére összpontosíthat, a doktori hallgatók gyakran kötelesek tanulmányozni más releváns tantárgyakat, hogy elérjék az elvégzendő kutatásra előnyös átfogó értelmezést. A legtöbb egyetem vagy legalább három teljes évet tanult a japán nyelv tanulmányozásáról és a nyelvtudás teszteléséről.

A japán doktorandusz hallgatók számíthatnak arra, hogy jól átgondolt analitikus és értelmező készségeket szereznek, valamint erős kultúrkulturális kommunikációs háttérrel rendelkeznek. A japán tanulmányokban a felsőoktatás egyik igen értékes előnye, hogy a stressz és a különböző körülmények között hatékonyan megoldható a problémamegoldás.

A japán nyelvű doktori programok ára változik az egyetemen alapuló áron, és a doktori képzés befejezése akár öt évig is eltarthat. Fontos az iskolai és anyagi szempontból egyaránt megfelelő iskola megtalálása, és nagyon ajánlott, hogy a leendő hallgatók megvizsgálják az egyetemeket, amelyeket a pályázat előtt vizsgálnak.

Sok egyedülálló karrierlehetőség van egy japán nyelvű doktorandusz számára. Számos multinacionális vállalat kapcsolatban áll Japánnal, így szakértő kívánatos mind vevői, mind üzleti partnerek számára, akár szigorúan fordítóként, akár nemzetközi tanácsadóként. A japán nagykövetségek és konzulátusok a fejlett japán tanulmányok szakértőit ​​is felkérik a további sikerek nagyköveteként és a megértés előmozdításában. Az iskolákkal és szervezetekkel együtt számos tanári és oktatói állás áll rendelkezésre.

Számos egyetem kínál japán tanulmányokat doktori programokat világszerte. Ahhoz, hogy megtalálja a legjobb iskolát, keresse meg az alábbi programot, és keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodáját az űrlap kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • PhD
 • Nyelvek
 • Japán
Szakirányok
 • Nyelvek (1)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Kapcsolódó tanulmányi területek