Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös A Filozófia Doktorai (PhD) Programok ban ben Környezet-biológia 2023/2024

1 PhD Programok ban ben Környezet-biológia 2023/2024

Áttekintés

A PhD hallgatók három-hat év alatt alapos és eredeti kutatást végeznek a területük jövőjével. A legtöbb esetben a diákoknak meg kell védeniük a kutatást egy szakértői csoport előtt, mielőtt diplomájukat átruházzák.

Mi az a PhD a környezetbiológia? A környezeti biológia területe sokrétű, és jelentősen eltérhet a programok között, bár a legtöbb diák kínálja a zoológia, a tengeri biológia, a növénybiológia vagy az ökológia specialitásként való kiválasztását. A kutatást általában a laboratóriumban végezik, bár sok diák megoszthatja idejüket a kettő között, amikor kutatóhelyükön tanulmányozzák a szervezeteket, és tudományosan meghatározzák a köztük lévő kapcsolatokat. Miközben sok nagyobb egyetem kínál több tanulót a diákoknak, a kisebb iskolák vagy osztályok gyakran tervezik a tantervüket a helyiekhez, például a tengeri élethez vagy a növényi élethez.

A környezeti biológia kutatásával gyakran a hallgatókat terjesztik a terepi kutatáshoz szükséges készségekbe, és a minták széles körének biokémiai elemzését végzik. A felsőbb szervezeti készségek mellett, amelyeket a hallgatók általában megszereznek, ezek a képességek vonzóvá teszik a tanulókat a jövőbeni munkáltatók számára.

Az egyéb potenciális díjak mellett a diákoknak esetleg további laboratóriumi és felszerelési díjakat kell fizetniük PhD-kutatásukhoz kapcsolódóan. Annak érdekében, hogy megtudja, érdekes programok tartalmaznak-e a tandíjon kívüli további díjakat, forduljon közvetlenül a leendő iskolákhoz további információért.

Környezettudományi professzorok, környezetbiológusok, természetvédelmi botanikusok, vadon élő biológusok, halászbiológusok és erőforrás-biológusok mind gyakori karrier-címek, amelyeket a környezetvédelmi biológiában doktorjelöltek tartanak. A diplomások számára rendelkezésre álló foglalkoztatási lehetőségek széles köre nagymértékben függ a szakmáktól, azoktól, akik az állati tudományok felé hajlanak, gyakran zoológiai pozíciókba, például az állatkert-állattartók és állatállomány-tudósok, valamint a tengeri vagy növénybiológia felé vezető úton, hanem a mezőgazdasági vagy a vízi iparra.

A PhD-k ritkán elérhetők teljes mértékben az interneten, bár egyes programok lehetővé teszik a diákok számára, hogy az online kutatói felügyeleteikkel összehangolják egy nem tézis pályán. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • PhD
 • Környezetvédelmi tanulmányok
 • Környezet-biológia
Szakirányok
 • Környezetvédelmi tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Kapcsolódó tanulmányi területek