Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 17 A Filozófia Doktorai (PhD) Programok ban ben Környezetvédelmi mérnök 2024

17 PhD Programok ban ben Környezetvédelmi mérnök 2024

Áttekintés

Általánosan, mint egy nyomon követése egy mesterképzés program, a PhD program általában évekig befejezni, és ha teljes, megkülönbözteti a diplomás, mint vezető szakértő a tudomány területén. Egy PhD-val a tudósok általában szakképzettséggel rendelkeznek, akik segíthetnek nekik karrierjük megtalálásában.

Mi a PhD a környezettechnika területén? Ez egy doktori program, amely a környezeti tudományokra összpontosít. A hallgatók ebben a programban szakképzésben részesülnek a természettudományok főbb területein, beleértve a fenntartható energiát, a geoenergetikai rendszereket és a természettudományt. Különböző tanfolyamokon a diákok elvárják, hogy miközben a program tartalmazhat a környezeti fenntarthatóság és a megújuló energia, a fenntartható közlekedési rendszerek, a hidrológia és a polgári infrastruktúra anyagok és a modellezés. Ennek a programnak a legfőbb célja, hogy a tudósok elvárják, hogy dolgozzanak és megvédjék az értekezést egy másik iparági szakértő csoporthoz, és elvárható, hogy elvégezzék a vizsgát.

A Környezetmérnöki PhD fokozatot szerzett diplomások általában jól ismerik, hogyan alkalmazzák a kutatási tanulmányokat gyakorlati környezetben. A kutatói készségek mellett a diplomásoknak kiemelkedő bemutatkozással, matematikai és szervezési készségekkel is rendelkezniük kell. Ezek segíthetnek nekik, amikor munkahelyi vadászatot végeznek.

A PhD megszerzésének költségei attól függően változnak, hogy mennyi időbe telik egy program befejezése az egyes iskolákban. A hallgatóknak meg kell vizsgálniuk a költségeket annak érdekében, hogy megértsék a teljes lebontást, és bármilyen kérdéssel eljussanak az iskolákhoz.

Azok, akik a PhD-t a Környezetmérnöki Karon szerezték meg, számíthatnak arra, hogy különféle munkahelyeket várnak az érettségi után. Számos környezetvédelmi mérnök sok időt tölt a szabadban azzal a képességükkel, hogy talaj-, talajvíz- és fenntartható energiakutatást végezzen, hogy életképes megoldásokat dolgozzon ki, hogy egészséges legyen a bolygónk. Mások azért dolgoznak, hogy javítsák a közegészségügyi problémákat, például a levegőszennyezést, a hulladékkezelést és az újrahasznosítást.

Az iskolák világszerte olyan környezetvédelmi mérnöki programokat kínálnak, akik nem tudnak fizikai osztályterembe juttatni. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • PhD
 • Mérnöki tanulmányok
 • Környezetvédelmi mérnök
Szakirányok
 • Mérnöki tanulmányok (17)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum