Keystone logo

27 PhD Programok ban ben Humán tanulmányok Teológia Keresztény tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Humán tanulmányok
  • Teológia
  • Keresztény tanulmányok
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (27)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Humán tanulmányok Teológia Keresztény tanulmányok

A PhD biztosítja a hallgatók intenzív tudományos kutatási készségeket. Bizonyos programok mesterképzést igényelnek a beiratkozás előtt, míg mások a mesterképzés részét képezik.

Mi a PhD a keresztény tanulásban? Programok tárgyalja a Biblia, a keresztény identitás a történelemben, a korai keresztény identitás és a teológiai módszerek és az etika, mint az alapító tanfolyam. Vagy írott vagy szóbeli disszertációkra van szükség a program befejezéséhez. A felajánlott programok jellemzően kutatási alapú vagy hit alapú végzettséggel rendelkeznek, a tudós érdekeitől függően. A diákok ezután igazodnak a tanfolyamhoz, hogy megfeleljenek az adott fokú pályának. A második nyelv gyakran szükséges latin, görög vagy héber nyelven. A programban résztvevők átlagosan három évet töltöttek egy programban, de hatnál többet költhetnek, ha részmunkaidőben járnak.

Az osztályteremben tapasztalt időgazdálkodási készségek gyakran jól alkalmazkodnak mind a személyes, mind a szakmai életben. A programban tanult kutatási készségek hasznosak lehetnek a minisztériumban érdekelt vagy tanítói számára.

A beiratkozási státusz befolyásolja az egyetemek részvételének általános költségeit. Az érdekelt egyének, akik a különböző programokat kutatják, nagyobb esélyt kapnak arra, hogy jó döntést hozzanak a felvételi irodákkal a jelenlegi programköltségek, valamint a pénzügyi segélyek felajánlásával.

A keresztény szakoktatás doktori fokozatában végzett doktori fokozatokat állít elő a minisztérium területén végzett munkára. A kutatási alapú végzettséggel rendelkezők valószínűleg az egyetemeken, a kutatásban vagy valamilyen posztszekunder tanárként dolgoznak. A hit-alapú diplomások gyakran felkészültek misszionáriusok, tanácsadók és miniszterek munkájára. Sokan dolgoznak nemzetközi helyszíneken, indítanak gyülekezeteket, vagy olyan professzorokként dolgoznak, akik vallásalapú kutatásokat folytatnak és másokat tanítanak.

A tanfolyamokat különböző nemzetközi és hazai egyetemeken kínálják online és on-campuson, hogy megfeleljenek a különböző diákok igényeinek és érdekeinek. Az induláshoz keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.