Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 10 A Filozófia Doktorai  (PhD) Programok ban ben Levéltártudomány 2024

10 PhD Programok ban ben Levéltártudomány 2024

Áttekintés

Egyetemi vagy posztgraduális programok befejezése után a kutatási vagy oktatási érdeklődésre számot tartó diákok egy PhD programot vehetnek igénybe. Az ilyen jellegű programok általában olyan értekezést vagy tézist igényelnek, amely a diploma megszerzéséhez szükséges, és általában legalább három évig tart.

Mi a PhD az Archival Science-ben? A PhD az Archival Science program a könyvtári, levéltári és információs tanulmányok területén az emberi tapasztalatok nyilvántartásával foglalkozik. A hallgatók általában a kulturális anyagok létrehozásáról és használatáról, a digitális nyilvántartások megőrzéséről és kezeléséről, valamint a digitális információs rendszerek közötti kölcsönhatásról tanulnak. A tanfolyamok tartalmazhatnak olyan témákat, mint az információs erőforrások menedzsmentje, a fejlett kutatási módszerek és az elektronikus iratkezelés témái.

Az Archival Science PhD fokozatú végzettje számos átruházható készséget fejleszt ki, beleértve a képességét, hogy önállóan és egy csapat részeként dolgozhasson. Erős kutatási és írói készségek hasznosak lehetnek a nonprofit, az állami és a magánszektorban.

A PhD befejezéséhez kapcsolódó költségek számos tényezőtől függnek, beleértve a programformátumot, a tanulmányi időt és az adott intézményt. Azok, akik PhD-t tartanak, hasznosnak tartják a programok költségeinek kutatását az alkalmazás előtt.

Az Archival Science PhD fokozatot szerzett diplomások számára különböző területeken. A felsőoktatási oktatási pozíciók mellett a diplomások jól illeszkedhetnek az állami, magán vagy nonprofit szektorban vagy könyvtárosban levő iratkezelő vagy rekordkezelő karrierjéhez. Továbbá, a diplomások képesek lehetnek elhelyezkedési pozíciókra, például múzeumpedagógusra vagy projekt menedzserre, akik a tanulmány során szerzett készségeket használják.

A PhD programok különböző formátumokban állnak rendelkezésre a világ minden táján. Számos program kínál részmunkaidős beiratkozást és online tanfolyamokat a diákoknak, akiknek rugalmasabb lehetőségekre van szüksége. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • PhD
  • Humán tanulmányok
  • Levéltártudomány
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (10)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum