Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 8 A Filozófia Doktorai  (PhD) Programok ban ben Művészettörténet 2024

8 PhD Programok ban ben Művészettörténet 2024

Áttekintés

A PhD Művészettörténeti program megvizsgálja számos területen, mint a kortárs művészet, ősi közel-keleti művészet, és a kritikai elmélet. A jelentkezőknek folytat PhD Művészettörténeti mértékben lehet tanulmányozni számos művészeti világ minden tájáról és különböző időszakokban, például indián művészet, 20. századi európai művészet, a művészetek, Kína, Japán, barokk, a görög, és a szub-szaharai Afrikában .

Követelmények függően az egyetemi program, de a legtöbb PhD Művészettörténeti fok általában áll a tanfolyam, vizsgák, szemináriumok, oktatási, és a kutatás. Egyes is előírhatják ismerete második nyelv. A jelentkezőknek gyakran a lehetőséget, hogy kutatásokat végeznek nemzetközi szinten. A kutatás eredménye egy értekezés vagy disszertáció, mely jelöltek általában meg kell védenie előtt egy szakértői terén. Diplomások gazdaság PhD Művészettörténeti fok gyakran megy a pályára a felsőoktatási intézmények, múzeumok és galériák a világon.

Lapozás az alábbi lehetőségek közül, és keresse meg a PhD Művészettörténeti program, amely segít elérni a céljait!

Olvass tovább

Szűrők

  • PhD
  • Művészettudományok
  • Művészet
  • Művészettörténet
Szakirányok
  • Művészettudományok (8)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum