Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 58 A Filozófia Doktorai (PhD) Programok ban ben Menedzsment 2023

58 PhD Programok ban ben Menedzsment 2023

Áttekintés

A doktori képzést a legtöbb tanulmányi területen a legmagasabb iskolai végzettségnek tekintik. Mielőtt beiratkozna egy PhD programba, el kell végeznie az alacsonyabb fokozatokat. A diploma megszerzése után azonban általában magasabb fizetést lehet elérni PhD-vel.

Mi a PhD a Menedzsmentben? A menedzsment területe az egyéb alkalmazottak felügyeletére irányul annak biztosítása érdekében, hogy hatékonyan működjenek. A hallgatók megtanulják a tárgyalásokat, a konfliktusmegoldást és a kommunikációt, hogy hatékonyan kezeljék a munkaerőt. A legtöbb irányítási program segít a hallgatóknak megérteni az alapvető operatív üzleti gyakorlatokat is, amelyek magukban foglalják a mások kezelését.

Az egyik legfontosabb előny, amit a diákok élveznek, az a képesség, amelyet fejlesztenek. A menedzsment hallgatók megtanulják a vezetést, a döntéshozatalt, az üzleti ismereteket, a delegációs stratégiákat, a szakmai kommunikációt és az értékelést. A diplomások könnyebben találhatnak olyan pozíciókat, amelyek ezekhez a képességekhez méltóak.

A tandíj és díjak kereső PhD a menedzsment függ számos tényező. Ezért kell alaposan kutatni a kívánt mezőt a beiratkozás előtt. A költségeket befolyásoló tényezők közé tartozik az iskola, a program, az ország és a tanulmányok időtartama.

Számos különböző karrierlehetőség áll rendelkezésre olyan személy számára, aki PhD-t végzett a menedzsmentben. A program végzős hallgatói pozíciókat találhat különböző osztályokon különböző szinteken. Ezek lehetnek értékesítési menedzserek, marketing menedzserek és kereskedelmi menedzserek. A menedzsment fokozattal és szakértelemmel rendelkező személyek tanácsadóként vagy tervezési szakemberekként is szerezhetnek pozíciókat. Végül sok vezetõ programot végzõ diplomások célja a vezérigazgatóvá válás. Ahhoz, hogy ehhez a pozícióhoz dolgozzanak, jól kezelik a menedzsment oktatását.

Kezdéshez keresse meg a legjobb kezelési programot az egyedi helyzethez. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • PhD
 • Menedzsment tanulmányok
 • Menedzsment
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (58)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum